Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Το αποτέλεσμα που μετράει είναι τα κέρδη του κόμματος. Τίποτε άλλο!!! Γιατί πραγματικό πολίτευμά μας είναι ο κομματικός ολοκληρωτισμός και η κομματική οικογενειοκρατία.

Εκείνο που ξεκαθαρίζει το ΚΚΕ με χθεσινή ανακοίνωσή του, είναι η στάση που προτείνει να τηρήσουν ο ψηφοφόροι στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Το ΚΚΕ «συνιστά λευκό ή άκυρο την περίπτωση που στο δεύτερο γύρο υπάρχει εκπρόσωπος άλλων πολιτικών δυνάμεων ή δήθεν ανεξάρτητοι, που με την πολιτική και τη στάση τους στηρίζουν την κυρίαρχη πολιτική, παρεμβάλλουν εμπόδια και αναχώματα στον ριζοσπαστισμό».
Σε ό,τι αφορά την αποχή, το ΚΚΕ, εκτιμάει ότι:
**Μεγάλο μέρος της «που σημειώθηκε ιδιαίτερα στο Λεκανοπέδιο της Αττικής και στο Δήμο της Αθήνας, εκφράζει λαϊκή δυσαρέσκεια και καταδίκη τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της Ν.Δ.».
**«Αντανακλά σε σημαντικό βαθμό καταδίκη και απέχθεια απέναντι στα φοβικά και εκβιαστικά διλήμματα που εξαπέλυσε η κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα».
**«Είναι αποτέλεσμα της επίδρασης της συστηματικής προπαγάνδας και συκοφάντησης του οργανωμένου αγώνα, της ταξικής πάλης, της καλλιέργειας με διάφορους τρόπους και μέσα ατομισμού, αναζήτηση λύσης στα οξυμένα προβλήματα».