Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΣΕΙΣΤΗΚΕ η Κούβα ΚΑΙ ο Πλανήτης ΟΛΑΚΕΡΟΣ (Απ τα γέλια)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Ο Τσίπρας υμνητής του Κάστρο!!!

Είναι δυνατόν ο Τσίπρας να λέει στις δηλώσεις του από την Αβάνα ότι ο Φιντέλ ενέπνευσε την επαναστατική φλόγα όχι μόνο στον Κουβανέζικο λαό, όχι μόνο στη Λατ. Αμερική αλλά και σε όλο τον κόσμο και αυτή η επαναστατική φλόγα που ενέπνευσε ο Φιντέλ να μεταφράζεται από τον ίδιο, με την πρώτη δυσκολία και πίεση, σε μια ταπεινωτική και εξευτελιστική μνημονιακή συνθηκολόγηση.

Είναι δυνατόν, στις ίδιες δηλώσεις του, ο Τσίπρας να ισχυρίζεται, με τόση ευκολία και τόσο ψεύτικα, ότι ''τον λαό της Κούβας και της Ελλάδας ενώνει η μεγάλη αξία της κοινωνικής απελευθέρωσης'', όταν ήταν αυτός που ξεπούλησε το ΟΧΙ του ελληνικού λαού για να το μετατρέψει, περιφρονώντας τη θέληση του για μνημονιακή κοινωνική απελευθέρωση, σε νεοαποικιακό ΝΑΙ της παράδοσης του λαού μας και του εξευτελισμού της πατρίδας μας....

Επιτρέψαμε να μας εκπροσωπεί στη… γιορτή αυτή του τρίτου σοσιαλιστικού κόσμου αυτός ο κύριος που λέει ότι είναι πρωθυπουργός. Εμείς τον στείλαμε στην Αβάνα για να πει όσα είπε χθες και για να τον χειροκροτεί ο Μαδούρο και το λοιπό ψευτοαριστερό σινάφι που έχουν κάτω από την  «κομμουνιστική μπότα» το λαό τους.

Ο Τσίπρας και η παρέα του που παίρνουν 10.000 χιλιάρικα το μήνα και διορίζουν κολλητούς, ξαδέρφες και γκόμενες, μιλάνε για εξαθλίωση, για κυριαρχία των αγορών και για άγριο καπιταλισμό. Ο αριστερός που κάνει διακοπές σε βίλα εφοπλιστή στο Σούνιο και πάει για ψάρεμα με σκάφη να μιλά για φτώχεια;

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Τα μνημόνια είναι "ΕΥΤΥΧΙΑ" Για μία γκοφρέτα! Απίστευτες σκηνές στο Κέντρο της Αθήνας

Στο νεοκλασικό κτίριο της οδού Ευριπίδου 10 από τις 8:00 το πρωί μαζεύεται κόσμος ώστε με μια έγγραφη στο πρόγραμμα «Φαγητό από Καρδιάς» που είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία και ανήκει στο Stelios Philanthropic Foundation και τον Στέλιο Χατζηϊωαννου να αποκτήσει 4 σοκοφρέτες.

Δείτε απίστευτες εικόνες όπου γυναίκες με τα παιδιά τους, ακόμα και άνθρωποι σε καρότσια περιμένουν υπομονετικά στην οδό Ευριπίδου 10 για να πάρουν απλά 4 γκοφρέτες....φωνάζοντας στην τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης την Ελλάδα, Cuba Libre, Hasta La Victroria Siempre.

ο Αλέξης Τσίπρας θα πάει στην Κούβα για την κηδεία του Κάστρο.


Εκεί θα συναντήσει άλλους επαναστάτες και γιατί όχι, όλοι αυτοί μπορεί να δώσουν στον δικό μας
Αλέξη το χρίσμα, την κληρονομιά του Φιντέλ.Θα δει και τον Μαδούρο, που δεν τολμά να περπατήσει στους δρόμους της χώρας του γιατί θα τον κατασπαράξουν οι πεινασμένοι Βενεζουελάνοι. Θα δει και την πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας μαζί με τον Λούλα που είναι έτοιμοι για της φυλακής τα σίδερα λόγω διαφθοράς. 

Τώρα τι σημασία έχει αν η Κούβα του Κάστρο είχε καμιά 50αριά χρόνια να κάνει εκλογές; Τι σημασία έχει για τον ΣΥΡΙΖΑ αν ο Φιντέλ είχε μετατραπεί σε έναν στυγνό δικτάτορα που δίωκε ό,τι ήταν αντίθετο στην «επανάσταση»;

Τι σημασία έχει για τον κ. Τσίπρα και την παρέα του αν όλο αυτό που ακούμε για την Κούβα ήταν μια ουτοπία κι ότι ο λαός της χώρας αυτής πεινάει;

Ίσως πάλι αυτό να είναι το όνειρό τους. Να γίνει η Ελλάδα η Κούβα της Ευρώπης. Το είχαν στο μυαλό τους όταν πλησίαζαν την εξουσία, γιατί να μην το κάνουν πράξη τώρα που η ΕΕ βαράει διάλυση;

Ποιος Κάστρο λοιπόν; Ο Τσίπρας πάει στην Κούβα για να κληρονομήσει τον τίτλο του «παγκόσμιου επαναστάτη». Αυτός και κανείς άλλος. Και μαζί του, ίσως σε ρόλο Τσε Γκεβάρα ο Ευκλείδης… Βάρα το λαό με φόρους.

Τον Μάιο του 1980, ο Κάστρο άνοιξε το λιμάνι Μαριέλ αποσκοπώντας να αφήσει κάποιους Κουβανούς να πάνε στους συγγενείς τους στις ΗΠΑ.
Σε εβδομήντα δύο ώρες, 3.000 πλοία με περίπου 200 χιλιάδες Κουβανούς έφυγαν για την Φλόριδα.

Ακολουθεί ο μονόλογος του Αλ Πατσίνο σχετικά με τον Κουβανέζικο Κομμουνισμό από την ταινία "Ο Σημαδεμένος":
"Ξέρεις τί είναι ο Κομμουνισμός;
Θα σ' άρεσε εσένα να σου λένε τί να κάνεις, τί να σκέφτεσαι, τί να νιώθεις;
Θες να είσαι πρόβατο; Μπεεε...Σαν όλους τους άλλους;
Θες να δουλεύεις 10 ώρες την ημέρα και να μην έχεις τίποτα δικό σου;
Θες να βλέπεις χαφιέδες σε κάθε γωνιά...να παρακολουθούν ό,τι κάνεις, ό,τι λες;
Ξέρεις ότι τρώω χταπόδι τρεις φορές τη μέρα;
Τα πλοκάμια του μου βγαίνουν πια από τα αφτιά.
Φοράω ρώσικα κ@λοπάπουτσα που'ναι γεμάτα τρύπες.
Θα σ' άρεσε εσένα αυτή η ζωή;"...
350 πέσος (17ευρώ) παίρνει ένας ανώτερος ΔΥ (πχ γιατρός) στην Κούβα.
250 πέσος (12ευρώ) είναι ο μέσος μηνιαίος μισθός στην Κούβα.

Κανείς δεν κατέχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
Καμία ιδιωτική επιχείρηση ή ακίνητη περιουσία τουλάχιστον μέχρι το 2006 που ανέλαβε ο Ραούλ.

Το 2008 ξεκίνησε μια προσπάθεια για ένα απειροελάχιστο ίχνος ιδιωτικής πρωτοβουλίας η οποία κόλλησε και απέτυχε στην τεράστια κρατική γραφειοκρατία που συνεχίζει να θέλει να ελέγχει τα πάντα.

Τα κουπόνια που δίνει το Κράτος για τα απολύτως βασικά είδη τροφίμων (γάλα, ψωμί, ρύζι), αρκούν μόνο για μια βδομάδα.

Μετά, τον πρώτο λόγο του "χρήματος" αναλαμβάνει η πορνεία, η εγκληματικότητα και οι κλοπές.
Με 20δολλάρια έχεις όποια γυναίκα θέλεις για μια ολόκληρη μέρα.

Καμία τράπεζα εκτός Κούβας δεν συναλλάσσεται με πέσος, το CUC (κονβερτίμπλε πέσος) είναι μόνο στα χαρτιά σχεδόν ισότιμο με το δολάριο για να κλέβουν τους τουρίστες.

Τα ελάχιστα προϊόντα εισαγωγής κοστίζουν 5 και 10 φορές περισσότερο από ότι εδώ.
Κινητά και ίντερνετ η Κούβα έχει από τον Ιούλιο του 2015, περιορισμένη πρόσβαση (2-3 ώρες/μέρα) από ένα και μόνο ελεγχόμενο κρατικό δίκτυο.

Η Κούβα συνεχίζει και είναι μια χώρα με ακραία φτώχεια και εξαθλίωση και με ελάχιστα δικαιώματα και ελευθερίες για τους πολίτες της, όπως ισχύει σε όλα τα κομμουνιστικά καθεστώτα και στην Ελλάδα.

Συντρόφια, ο γιος του… δικτάτορα κομμαντάντε έχει περιουσία 900 εκατομμυρίων δολαρίων

 Έτσι είναι οι επαναστάτες της Αριστεράς.


Και το ερώτημα είναι το εξής: πως σε μια χώρα όπως η Κούβα,  που ο μέσος μηνιαίος μισθός είναι 10-30 δολάρια, ο γιος του…κομμουνιστή κομμαντάντε έκανε -σύμφωνα με το περιοδικό Forbes- περιουσία τουλάχιστον 900 εκατομμυρίων δολαρίων; Και πως ο κομμαντάντε το επέστρεψε αυτό;


antonio-sos2

Τα υπόλοιπα παιδιά του… κομμαντάντε δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται και πολύ για την… παγκόσμια επανάσταση του προλεταριάτου. Να, για παράδειγμα, ο 60χρονος «Φιντελίτο», ο μεγαλύτερος γιός του… κομμαντάντε, εμφανίστηκε προσφάτως στην Αβάνα συνοδευόμενος από την Νάομι Κάμπελ και την Πάρις Χίλτον. Θαυμάστε τον συντρόφια…
 
fidelito3
fidelito2

Το καθεστώς του Φιντέλ Κάστρο, ήταν ένα κράμα φλογερού εθνικισμού, λαϊκισμού και ρατσισμού.
Η ελληνική αριστερά παθαίνει βέρτιγκο στην ιδέα αλλά ω, ναι, σύντροφοι, το Επαναστατικό Κίνημα της 29ης Ιουλίου του Φιντέλ Κάστρο μάζευε τους ομοφυλόφιλους της Κούβας σε στρατόπεδα και φυλακές ως αντεθνικά, αντεπαναστατικά και αντικοινωνικά στοιχεία.

Αυτός δε που ανέλαβε και  το έκανε ήταν αυτός ο ίδιος ο Τσε. Ο εμβληματικός επαναστάτης και είδωλο της κάθε εξαρχειώτισσας κουλομαρίας ήταν απηνής διώκτης των γκέι.

Μοιραζόταν με τον Φιντέλ την ίδια  περιφρόνηση και σιχαμάρα για τους maricones-ομοφυλόφιλους και τους «αναμόρφωνε» με εγκλεισμό, ξύλο και πολυβόλο.

Η πραγματικότητα μερικές φορές ξεφτιλίζει τις ιδεοληψίες μερικών. Τελικά, Αν έμεναν οι Αμερικανοί τόσα χρόνια στην Κούβα, σήμερα θα ήταν μια από τις πλουσιότερες χώρες της Αμερικανικής Ηπείρου, χωρίς τους φόνους, τον διχασμό και την εξαθλίωση που έζησε ο λαός της Κουβάς, στο όνομα μιας κομμουνιστικής μπουρδολογιας !

 Αγόρια καπνίζουν και κρατάνε το τελευταίο άλμπουμ των Beatles στο Βεντάδο, Αβάνα, 1965.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Ποιο κατάντια για τις εφημερίδες δεν γίνετε

Σάββατο ξημερώματα πέθανε ο δικτάτορας Φιντέλ Κάστρο, στις 5:29 ώρα Ελλάδας για την ακρίβεια. Και όμως, οι εγχώριες κυριακάτικες εφημερίδες που είναι «εφημερίδες-ψυγείο» δεν την... πρόλαβαν την είδηση.


Ακόμα και εφημερίδες της Αριστεράς αγνόησαν το γεγονός. 
Η Αβγή των κομμουνιστών δεν το έχει καν στην πρώτη της σελίδα.


Το σχέδιό τους έχει μπει για τα καλά σε εφαρμογή.

Η κυβέρνηση των κομμουνιστών που μιλούσε για αποκομματικοποίηση του κράτους έχει στήσει ένα τρελό χορό προσλήψεων στο Δημόσιο με βασικό στόχο να φτιάξει έναν «στρατό» δικών της ανθρώπων προκειμένου να ελέγξει πλήρως την χώρα


Κάνουμε ό,τι μας λένε τα συνθήματα των πολιτικών, των δημοσιοκάφρων και των συνδικαΛηστών

Καλά κάνουν και μας τσακίζουν.
Πόσο πιο χαμηλά να πέσουμε;

Αυτή δεν είναι η Ελλάδα της καρδιάς μας. 
Είναι μια ντροπή που δύσκολα αλλάζει…

Και μετά μου λες πως υπάρχει ακόμα ελπίδα για αυτό τον τόπο

Επική ηλιθιότητα. Τεράστιες ουρές χιλιάδων κοράσιων, για ένα κραγιόν που θα κερδίσουν οι πρώτες 250 ηλίθιες που θα μπούνε μέσα σε κατάστημα καλλυντικών στην Θεσσαλονίκη.

Εάν στήνονται έτσι για ώρες στο δρόμο για ένα κραγιόν, φανταστείτε για δύο κραγιόν και μία κρεμούλα πως θα στήνονται για πάρτη σου... Μηδέν αξιοπρέπεια στην νεολαία μας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ένα κραγιόν που θα κερδίσουν οι πρώτες 250Αποτέλεσμα εικόνας για ένα κραγιόν που θα κερδίσουν οι πρώτες 250

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ’73.

Οι αριστεροί στήνουν πάρτι κομμουνισμού.
ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΛΛΩΝ 2,5 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΛΑΟ. 
και «κούρεμα» συντάξεων.

Την ίδια στιγμή που διαλύουν τον Ιδ, τομές, συνταξιούχους και μισθωτούς, βάζουν λουκέτα παντού και διώχνουν τους Έλληνες από την χώρα, συντηρούν έναν τεράστιο κομματικό στρατό στο δημόσιο χωρίς να τιμωρείτε κανένας για τις μίζες και τα κλεμμένα  το χρέος  συνεχίζει να αυξάνεται αγγίζοντας τα 319,2 δισ. ευρώ 

Αντιμέτωποι με νέες επιπλέον φορολογικές επιβαρύνσεις ύψους άνω των 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να έρθουν μισθωτοί, συνταξιούχοι και ελεύθεροι επαγγελματίες από τις αρχές του χρόνου.

 Με απόφαση της αριστερής κυβέρνησης και των σοσιαΛηστών, καταργείται η έκπτωση 30% του ΦΠΑ σε όλα τα νησιά, αυξάνονται... οι Ειδικοί Φόροι Κατανάλωσης κατά περίπου 3 λεπτά το λίτρο στη βενζίνη, κατά 8 λεπτά το λίτρο στο πετρέλαιο κίνησης και κατά 10 λεπτά το λίτρο στο υγραέριο κίνησης.

 Επίσης, αυξάνεται ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στον λεπτοκομμένο καπνό από τα 156,70 στα 170 ευρώ ανά κιλό, ενώ ο αναλογικός φόρος αυξάνεται από 20% στο 26% της λιανικής τιμής πώλησης.

Ακόμη, επιβάλλεται Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στον εισαγόμενο και εγχωρίως παραγόμενο καφέ.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται η επιβολή φόρου με συντελεστές από 2 έως 3 ευρώ ανά κιλό στον καβουρντισμένο καφέ και με συντελεστή 4 ευρώ ανά κιλό στον στιγμιαίο καφέ και στα παρασκευάσματα από εκχυλίσματα, αποστάγματα ή συμπυκνώματα του καφέ.

Ακόμη, επιβάλλεται Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στα υγρά που χρησιμοποιούνται στα ηλεκτρονικά τσιγάρα, το ύψος του οποίου θα είναι 10 λεπτά ανά ml υγρού και φορολογικό τέλος 5% σε κάθε μηνιαίο ή διμηνιαίο λογαριασμό σταθερής τηλεφωνίας.

Επίσης, αυξάνεται η προκαταβολή φόρου για τους ελεύθερους επαγγελματίες από το 75% στο 100% και ο φορολογικός συντελεστής αγροτικών εισοδημάτων από το 13% κλιμακωτά στο 22% έως 45%.

Επιπλέον, αυξάνονται οι συντελεστές φορολόγησης εισοδημάτων από ενοίκια στο 15% και 35% από 11% και 33% αντίστοιχα και προστίθεται νέος συντελεστής 45% για ετήσια εισοδήματα άνω των 35.000 ευρώ ενώ αυξάνεται το 2017 η φορολόγηση των μερισμάτων από 10% στο 15%.

ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – 
Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ’73.





 ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ 

 Το έγραψε και η Αβγή, και τους πιστέψατε...

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ!!! Ντρέπομαι παιδί μου που έδωσα στους κομμουνιστές το μέλλον σου

Τα όπλα πλέον των κομμουνιστών, 
που διαλύουν οικογένειες 
και πατρίδες είναι ο φόβος, ο αποικισμός,
η φτώχεια, η κρίση και η ανεργία…






Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Ένα βρώμικο παιχνίδι παίζεται στην πλάτη της Ελλαδίτσας

Καιρός να χωρίσουμε εντελώς τα τσανάκια μας με τους αριστερούς.
Εμείς να κρατήσουμε τον Κολοκοτρώνη και να αφήσουμε σε αυτούς το πολυτεχνείο.

 Σιγή ασυρμάτου λες κι έπεσε καθολικό σιωπητήριο στα μέσα ενημέρωσης. Ακόμη και ο «δυναμικός» Σκάι χαϊδεύει την κυβέρνηση λες και ήταν κολλητάρια από παλιά.

Κυκλοφόρησε η κυριακάτικη εφημερίδα Documento

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα με 2 ευρώ η κυριακάτικη εφημερίδα Documento
 Στην «ταυτότητα» του νέου φύλλου εμφανίζονται:


Εκδότης: Ιωάννης Βλαδίμηρος Χ. Καλογρίτσας
Διευθυντής: Κώστας Βαξεβάνης
Διεύθυνση Σύνταξης: Βιβή Μπλούτσου, Βάλια Μπαζού
Υπεύθυνος Υλης: Δημήτρης Φραγκουλιώτης
Αρχισυνταξία Docville: Παναγιώτης Φρούντζος
Αρχισυνταξία Οικονομικού: Αντώνης Φουντής
Creative Director: Διονύσης Θεοδόσης
Αρθρογράφοι: Γιάννης Λούλης, Θανάσης Καρτερός, Γιάννης Τριάντης 
 
 

Του Hot Spot το κάγκελο

Γιατί η φιλάνθρωπη αριστερή ελληνική κυβέρνηση και η φιλάνθρωπη Ευρώπη δεν κτίζει Hot Spots και για Έλληνες, ώστε οι Ελληνικές οικογένειες που εξαθλιώθηκαν από τα μνημόνια και κοιμούνται σε πλατείες και μέσα σε αυτοκίνητα, φτωχοί και άστεγοι, να έχουν και αυτοί
δωρεάν ρεύμα,
δωρεάν νερό,
δωρεάν σίτιση;

Νεκρή ζώνη τα χωράφια στην Χίο

...ερχόταν και τα ξεφύτρωναν. 
Όχι όμως για να τα φάνε. 
Τα πετούσαν στον δρόμο.

Νεκρή ζώνη στην πιο παραγωγική περίοδο του χρόνου θυμίζουν τα χωράφια  στη Χίο, με τους αγρότες και τους κατοίκους της περιοχής να ζητούν αγανακτισμένοι από την πολιτεία να τηρήσει επιτέλους τις δεσμεύσεις της.

Χωράφια μέσα στα σκουπίδια, ρημαγμένα, πατημένα, λεηλατημένες αγροικίες, ξηλωμένα συρματοπλέγματα αποτελούν τη σημερινή τραγική εικόνα... μίας περιοχής που μέχρι πέρυσι έσφυζε από παραγωγική δραστηριότητα.

Απελπισμένοι και ταυτόχρονα απογοητευμένοι από την αντιμετώπιση της πολιτείας, οι περισσότεροι από αυτούς δηλώνουν ότι η φετινή χρονιά πήγε χαμένη αφού η οποιαδήποτε απόπειρα καλλιέργειας των χωραφιών τους έπεσε στο κενό.

«Βάλαμε και πατάτες και ζαρζαβατικά και διάφορα άλλα. Όμως ερχόταν και τα ξεφύτρωναν. Όχι όμως για να τα φάνε. Τα πετούσαν στον δρόμο. Προσπαθήσαμε πολλές φορές, όμως η καταστροφή είναι τόσο μεγάλη που πλέον δεν αξίζει τον κόπο», λένε αγρότες.

Ακόμα χειρότερη είναι η κατάσταση στις ελάχιστες αγροικίες που βρίσκονται κοντά στο hot spot.

«Έδωσα 10.000 ευρώ για να φτιάξω μία κάμαρα να έχω να φτιάχνω έναν καφέ πριν πάω στο χωράφι. Μέσα σε ένα βράδυ τα έσπασαν όλα. Τζάμια, πόρτες, δεν έμεινε τίποτα όρθιο. Και τι πήραν; Μόνο ένα μπουκάλι ούζο», λέει ο κ. Νίκος Κατσάλας.

Το σκηνικό εγκατάλειψης επαναλαμβάνεται και λίγα μέτρα μακρύτερα στα χωράφια που βρίσκονται σε ακτίνα 500 μέτρων. Όπως εξηγούν οι κάτοικοι ενώ θα έπρεπε τέτοια εποχή να γίνεται το μάζεμα της ελιάς, οι εκτάσεις έχουν αφεθεί στην τύχη τους.

«Κανείς δεν τολμάει να πατήσει εδώ μέσα. Παντού υπάρχουν σκουπίδια, κουβέρτες, εκατοντάδες μπουκάλια, αρρώστιες και περιττώματα. Ποιος θα έρθει να μαζέψει ελιές;», διερωτώνται, χωρίς προφανώς να λαμβάνουν απάντηση.

Ανακοίνωση από το ΣΥΡΙΖΑ
«Δύσκολη και σύνθετη» χαρακτηρίζει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο νησί με ανακοίνωση της, η Νομαρχιακή Επιτροπή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ

Μήπως ήρθε η ώρα να δοθεί το ΝΟΜΠΕΛ και στους Χιώτες;



Οι κομμουνιστές Έκαψαν, ρήμαξαν τα ΠΑΝΤΑ, βανδάλισαν ακόμα ΚΑΙ το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στην Παλιά Βουλή.

Θύμα των αριστερών έπεσε και το άγαλμα του Κολοκοτρώνη που βρίσκεται έξω από την παλαιά Βουλή. Δεν σεβάστηκαν την ιστορία της χώρας και έγραψαν με μαύρη μπογιά «καμία ελπίδα, no hope» πάνω στον έφιππο ανδριάντα του «Γέρου του Μοριά» που βρίσκεται επί της οδού Σταδίου, όπως φαίνεται στη φωτογραφία.


Η εικόνα αυτή έρχεται να προστεθεί στις εικόνες καταστροφής από το εσωτερικό του Πολυτεχνείου μετά την επιδρομή των αριστερών βανδάλων το βράδυ της Πέμπτης με καμένες καρέκλες, ξηλωμένες πόρτες, σωρούς σκουπιδιών, ξηλωμένων μαρμάρων.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Δείτε τη στιγμή που μετανάστες σπάνε την βιτρίνα καταστήματος πυροτεχνημάτων στη Χίο

Όταν καταφέρνουν να σπάσουν το τζάμι μπαίνουν στο κατάστημα  και αφαιρούν μεγάλη ποσότητα βεγγαλικών. Στην συνέχεια τα εκτοξεύουν αδιακρίτως προσπαθώντας να κάνουν ζημιά, ακόμα και στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού.

Οι τζάμπα "μάγκες", που σχίζουν τα Μνημόνια με της αποφάσεις του, καταστρέφουν τους Έλληνες και την πατρίδα

ΣΟΚ> Καταγγελίες δημάρχου Χίου: Οργανώνονται για επιθέσεις


ΕΠΩΝΥΜΕΣ καταγγελίες δημοσιογράφου, φιμώνουν τα ΜΜΕ. ΣΤΑΛΙΝ ΖΕΙΣ, ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!

«Μας κάλεσαν στην Αθήνα μια μέρα πριν έρθει ο Ομπάμα για να μας πουν να μη μεταδίδουμε εικόνες! Μας είπαν: ή μας βοηθάτε, ή αφήνουμε ως έχει την κατάσταση»

Μία πολύ σοβαρή καταγγελία για παρεμβάσεις του Γιάννη Μουζάλα και του Νίκου Τόσκα ώστε να μην προβάλλονται τα έκτροπα που γίνονται στο hot spot στο νησί έκανε σήμερα μιλώντας στον Βήμα FM ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πολίτης Χίος», Παντελής Φίκαρης.

Μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης με τη ρίψη βεγγαλικών, τις φωτιές και τις μεγάλες ζημιές σε καταστήματα και αυτοκίνητα της περιοχής, χθες βράδυ υπήρξε νέο κύμα βίας και επεισοδίων στην Χίο.

Εδώ και καιρό έχουν μειωθεί
οι αναμεταδόσεις από συγκρούσεις
και συμβάντα..στα hot spots!!! Τυχαίο;;;;;
Στην Ελλάδα υπάρχει η είδηση και το γεγονός, όσο προβάλλεται από τα ΜΜΕ. Οπότε, με το σκεπτικό αυτό της απαγόρευσης της προβολής των επεισοδίων, προσποιούμαστε πως δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αφού ξεκίνησαν με απαγορεύσεις στην προβολή των επεισοδίων στα Hot spot, ας το συνεχίσουν και με τα υπόλοιπα προβλήματα.


"Πόλεμος" στη Χίο

Οι Επενδυτές, φωνάζουν alahu akbar και μετά πετάνε καραβίσια βεγγαλικά στα σπίτια των Ελλήνων για να τους κάψουν.

Καζάνι που βράζουν είναι τα hotspot και τα κέντρα φιλοξενίας στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου
Η καταστροφής, των Ελληνικών νησιών μας, των διαμαντιών του Αιγαίου μας.
Τα νησιά μας στην κυριολεξία εποικίζονται καθημερινά και βουλιάζουν, σβήνουν, διαλύονται,δεν τους ενδιαφέρει και κανείς δεν ασχολείται. Στόχος τους είναι να εξαφανιστούν οι Έλληνες;

Το ΚΚΕ, ζητά «άμεση μετακίνηση προσφύγων και μεταναστών από το νησί και απεγκλωβισμό τους από τη χώρα, ανοικτά κέντρα προσωρινής φιλοξενίας για τους πρόσφυγες με ανθρώπινες συνθήκες διαμονής, να κλείσει η Σούδα και όλα τα hot spot και να μη δημιουργηθούν νέα».



ΠΡΟΣΟΧΗ !! ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ. Ο Θεός μόνον μπορεί πλέον να σώσει τον Ελληνισμό. Σε αυξημένη επιφυλακή και ο στρατός

Σε αυξημένη επιφυλακή τέθηκε η στρατιωτική διοίκηση Χίου (96 ΑΔΤΕ) μετά τις χθεσινές συγκρούσεις των δυνάμεων ασφαλείας με λαθρο/ μετανάστες, καθώς εξακριβώθηκε ότι  εμφανίστηκαν με λοστούς!!!, χατζάρες!!! και φορητούς εκκενωτές ηλεκτρικού ρεύματος!!! οι οποίοι αναισθητοποιούν αυτούς που δέχονται την εκκένωση...

Με τουλάχιστον δύο σήματα από την ΑΣΔΕΝ, οι μονάδες του νησιού διατάχθηκαν να λάβουν αυξημένα μέτρα φύλαξης των αποθηκών και των προσβάσεων σε οποιαδήποτε εγκατάσταση που περιέχει "επικίνδυνο" (όπλα, πυρομαχικά, καύσιμα) υλικό.


Στις συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις, υπήρξε ευρεία χρήση και των δύο ειδών όπλων, εκτός από βόμβες μολότοφ, που άγνωστο πώς, προμηθεύτηκαν οι μουσουλμάνοι.

 Τα βενζινάδικα της Χίου απαγορεύεται να πωλούν καύσιμα σε μπιτόνια, μπουκάλια κλπ σε λαθρομετανάστες που δεν έχουν αυτοκίνητα.

Πού βρήκαν την βενζίνη οι λαθρό/ επενδυτές και πώς εξασφάλισαν ακόμα και αυτά τα "ταπεινά" υλικά για να φτιάξουν βόμβες μολότοφ;

Στην Σούδα της Χίου, κάηκε και το υπόλοιπο μέρος του Κέντρου Φιλοξενίας.
Στην ΒΙΑΛ που βρίσκεται σε απόσταση 300 περίπου μέτρων από το στρατόπεδο της Επιλαρχίας Αρμάτων Εθνοφυλακής (ΕΑΡΜΕΘ) που αποτελεί τη βασική μηχανοκίνητη εφεδρεία της ΑΔΤΕ ανησυχία υπάρχει για την αποθήκη. πυρομαχικών
 
Αν ρίξουν το συρματόπλεγμα και κατευθυνθούν προς την ΕΑΡΜΕΘ, ποιος θα τους σταματήσει;
Στο στρατόπεδο της μονάδας υπάρχουν αποθήκες όπου φυλάσσονται όπλα, πυρομαχικά και καύσιμα. 
 

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Εδώ typografeio, Εδώ typografeio

Οι μοναδικοί διωκόμενοι κομμουνιστές από το 1974 και μέχρι σήμερα, είναι εκείνοι που απολύθηκαν από τις κομματικές, καπιταλιστικές επιχειρήσεις του ΚΚΕ


Απίστευτο μένος κατά των Ελλήνων - Δείτε τι έγινε στο Ναύπλιο. Βεβήλωσαν το αγαλμα της «Μητέρας Πατρίδας»

Οι ανθέλληνες χωρίς σύνορα, έσπασαν την μαρμάρινη πλάκα που ήταν εντοιχισμένη και ανέγραφε:... «Ελλάδα Μητέρα Πατρίδα».

Ανενόχλητοι σπάνε και καταστρέφουν

Εδώ πολυτεχνείο, Καιρός να «θάψουμε το πτώμα»

Με λίγα λόγια θέλουν να εξοντώσουν τους Έλληνες.
'λαός που πούλησε τα σύνορά του, τα παιδιά του, και την πατρίδα του, για ΕΝΦΙΑ, για διορισμούς, για ρουσφέτια, για πρόωρες συντάξεις, δεν αξίζει ούτε πατρίδα ούτε λεφτά και θα τα χάσει όλα''.

Χόρτασε η Πατρίδα μας από Σοσιαλισμό. Διότι ο Σοσιαλισμός τελειώνει εκεί που τελειώνουν τα χρήματα των άλλων.

Η γενιά του Πολυτεχνείου εδραίωνε το νεομαρξιστικό της αφήγημα πάνω στη φράση «κάτω η ολιγαρχία που πίνει το αίμα του λαού». Πίστευε ότι θα κοροϊδέψει τους «κουτόφραγκους» με τις επιδοτήσεις οι οποίες κατέληγαν στο να αγοράζουν οι αγρότες ακριβά αυτοκίνητα και να εμπλουτίζουν τη σεξουαλική τους ζωή.

Πριν η γενιά του Πολυτεχνείου αναλάβει τα ηνία και μέχρι τη δεκαετία του ’80, η Ελλάδα ήταν μία βιομηχανική χώρα, με ισχυρότατη εξαγωγική τσιμεντοβιομηχανία που ανταγωνιζόταν επάξια τις αντίστοιχες της Αγγλίας και της Γαλλίας. Η ελληνική χαλυβουργία με το ισχυρό νικέλιο συναγωνιζόταν την αντίστοιχη αγγλική και ιταλική.

Το ελληνικό αλουμίνιο, τα ελληνικά ναυπηγεία που εδώ και χρόνια είναι κλειστά λόγω συνδικαλισμού, η ελληνική χαρτοβιομηχανία , η βιομηχανία ελαστικών της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας (πριν αποχωρήσουν για την Τουρκία), οι καινοτόμοι πλαστικοί σωλήνες του εργοστασίου Πετζετάκη, τα ελληνικά αμυντικά συστήματα και πολλοί άλλοι τομείς της παραγωγικής μας ζωής καθιστούσαν την πατρίδα μας μία χώρα όχι μόνον ανεξάρτητη, αυτάρκη αλλά και εξαγωγική.

Τελικά η γενιά του Πολυτεχνείου λειτούργησε όπως οι Κονκισταδόρες, δε δίστασε να καταληστεύει  την χώρα, δεν δίστασε να καρπωθεί όλο τον πλούτο της Ελλάδος που αναδυόταν και να καταστρέψει το μέλλον της σημερινής γενιάς.

Αν ο Έλληνας ραγιάς άξιζε κάτι καλύτερο θα το είχε. 
Η γενιά του Πολυτεχνείου είναι η υπαίτια της σημερινής τραγωδίας που βιώνουμε. Είναι λοιπόν, πολύ πιο χρήσιμο από το να γιορτάζουμε τη σημερινή ημέρα με καταθέσεις στεφάνων, και να καταστρέφουμε την Αθήνα και τα πανεπιστήμια μας να καταλάβουμε και να μην επαναλάβουμε τα λάθη που διαρπάξαμε και να γεννηθούμε ξανά από τις στάχτες μας.




ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ HOTSPOTS

Την άμεση απόσυρση των Βέλγων εμπειρογνωμόνων που έχουν σταλεί στα ελληνικά νησιά για να βοηθήσουν στην καταγραφή και ταυτοποίηση των «προσφύγων» αποφάσισε ο Βέλγος υφυπουργός Μετανάστευσης, με το αιτιολογικό ότι κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα.
 
Αυτό αναφέρει ρεπορτάζ, που αποτελεί και το κεντρικό πρωτοσέλιδο, της  εφημερίδας του Βελγίου De Standaard υπό τον τίτλο «Ο Φράνκεν παίρνει πίσω τους ειδικούς για θέματα ασύλου που βρίσκονται στην Ελλάδα». 

 
Σημειωτέων, ότι εργάζονταν εκατοντάδες Βέλγοι εμπειρογνώμονες στα ελληνικά νησιά,  όλοι τους
έχουν κληθεί να επιστρέψουν στο Βέλγιο γιατί η κατάσταση στα ελληνικά νησιά πάει «από το κακό στο χειρότερο».

Η κατάσταση στα κέντρα φιλοξενίας έχει λάβει πλέον επικίνδυνες διαστάσεις, οι εξεγέρσεις, οι συγκρούσεις και οι βανδαλισμοί είναι καθημερινό φαινόμενο, οι τοπικές κοινωνίες έχουν κατακερματιστεί οικονομικά, η εγκληματικότητα κυριαρχεί, θέτοντας σε ομηρεία τις ζωές χιλιάδων Ελλήνων πολιτών και τέλος ο πολιτισμικός και φυλετικός κίνδυνος, πλέον βρίσκεται όχι προ, αλλά εντός των πυλών. 

ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΧΙΟ

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ όταν ομάδα «προσφύγων» έσπασε κατάστημα βεγγαλικών της περιοχής παίρνοντας από μέσα μεγάλη ποσότητα πυροτεχνημάτων. Στη συνέχεια επέστρεψαν και πάλι στον καταυλισμό και ανάβοντας τα, άρχιζαν να τα πετούν στα γειτονικά σπίτια με τους κατοίκους να καλούν έντρομοι σε βοήθεια.

Λίγο αργότερα, τα  «προσφυγάκια» έβαλαν την καθιερωμένη φωτιά στον καταυλισμό, καταστρέφοντας το μεγαλύτερο μέρος του.

Όταν οι πρώτοι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στο δρόμο, για να δουν τι συμβαίνει, άρχισαν τα  «προσφυγάκια» να τους πετάει πέτρες, με αποτέλεσμα να καταστραφούν πολλά αυτοκίνητα και καταστήματα της περιοχής.

Επειδή κατά τη διάρκεια της νύχτας μαζεύονταν όλο και περισσότεροι Έλληνες και απειλούσαν ότι θα εισβάλλουν στον καταυλισμό για να προστατεύσουν τις ζωές και τις περιουσίες τους, επενέβησαν τα ΜΑΤ.



Ως πότε θα παίζουν με τις ζωές μας   

 

Και τώρα τι να κάνουμε χωρίς Πολυτεχνείον;


Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Τελικά, οι τελευταίοι που πλήρωσαν και πεθαναν στην φυλακή για πολιτική ευθύνη σ' αυτόν τον τόπο ήταν οι Απριλιανοί.

Καλά τα ψητά στη Λαμία, 
οι βίλες, οι μίζες και τα κότερα Πρόεδρε; 
Εγώ όμως, κουκιά τρώω - κουκιά μαρτυράω. 

Ο κομμουνισμός ήρθε στην Ελλάδα για να μείνει. Και θα μείνει αν δεν αντιμετωπιστεί ως αυτό που είναι : ο απόγονος του Ζαχαριάδη.

Και αν μείνει, θα οφείλεται στο ότι κατάφερε να νομιμοποιήσει την απάτη του με λαϊκή εντολή. Καθώς το αντιπροσωπευτικό πολίτευμα με την καθολική ψήφο είναι διάτρητο σε χαρισματικούς απατεώνες.

Σήμερα βιώνουμε την επέλαση του πολιτισμικού μαρξισμού. Την επιβολή της δικτατορικής αριστερής πολιτικής ορθότητας, αντίστροφα με το ιστορικό ρεύμα, την ίδια ώρα που παντού στον κόσμο προσπαθούν να την αποδομήσουν. Την δίωξη των Ελλήνων, του Έθνους, της πατρίδας, της Ορθοδοξίας. Την Παιδεία, με τη δίωξη της αριστείας, μηχανισμό κοινωνικής ανόδου της αριστερής, μειωμένων ικανοτήτων πλέμπας, τον αφελληνισμό.

Τον ταξικό πόλεμο κατά των τελευταίων Ελλήνων.
Τη διάλυση του ιδιωτικού τομέα της Οικονομίας
και των κρατικών δομών. Τον τρόμο στις πόλεις από το ανεξέλεγκτο αριστερό παρακράτος και κάθε κοινωνικό κατακάθι,
με την αστυνομία απονευρωμένη.

Την ανεξέλεγκτη είσοδο λαθρο/  μεταναστών επενδυτών!!!!, τους οποίους με επικείμενο νόμο απαγορεύουν να αποκαλούμε έτσι. Τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των ελληνικών σχολικών κοινοτήτων, του κυττάρου του έθνους, με ασύμβατες, ξένες και υγειονομικά επικίνδυνες πληθυσμιακές ομάδες. Την ευθεία απειλή της εθνικής μας υπόστασης και επικράτειας.και στην Οικονομία κομμουνιστικές πολιτικές υπηρετεί, παίζοντας συνεχώς κλεφτοπόλεμο και εξαθλιώνοντας τους τελευταίους παραγωγικούς πολίτες, με ανελέητο ταξικό πόλεμο και υπερφορολόγηση.

Μετά το 2010 η χώρα, υπόδουλη, χρεοκοπημένη από την μεταπολιτευτική κλεπτοκρατία, έχει περιπέσει στην πιο στενή από ποτέ στην νεοελληνική ιστορία κηδεμόνευση στερούμενη πλήρως την εθνική της κυριαρχία.

Τότε, γιατί να πληρώνουμε Έλληνες αξιωματούχους; Αφού η εθνική κυριαρχία έχει απολεσθεί, αφού δεν μπορούμε να αποφασίζουμε ούτε για το ποσοστό ΦΠΑ στο σουβλάκι, τι χρειάζεται ο κάθε ακριβοπληρωμένος πολιτικάντης αν είναι να λειτουργεί ως παπαγάλος μεταβίβασης ξένων εντολών; Ας στείλουν 5-6 Φούχτελ, πιο οικονομικοί θα μας έρθουν.

Τελικά Έλληνα,  "για ό,τι σε βρίσκει κοιτάξου στον καθρέφτη". 
Αν οι νεοέλληνες διάβαζαν και λίγο, θα είχε υποπέσει στην αντίληψή τους η ομολογία του Ζαν Πωλ Σαρτρ προς το τέλος της ζωής του, ότι αγωνίστηκε μια ζωή για την επιβολή ενός καθεστώτος, εντός του οποίου δεν θα άντεχε να ζήσει ούτε για δύο ώρες.

Η σημερινή κατάντια οφείλεται, στην κλεπτοκρατική μεταπολίτευση. Κοίταξαν πάνω στα συντρίμμια της χώρας να στήσουν κομματικό κράτος, εξαπάτησαν όσους εξαπάτησαν, αλλά δεν έχουν το θάρρος της συναίσθησης. Δεν το έχουν...

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------