Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΜΜΕ! Δεν πληρώνει το πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη»

Το ΠΆΜΕ και τα τσιράκια τους στον κλάδο με τις κομματικές απεργίες και το πολεμικό εργασιακό κλήμα οδηγούν χιλιάδες συναδέλφους στην ανεργία.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να σπείρουν ΑΝΕΡΓΊΑ ώστε να μπορούν να ελέγξουν τους εξαθλιωμένους Έλληνες.

Στα κάγκελα βρίσκεται το σύνολο των πελατών του πρακτορείου διανομής τύπου «Ευρώπη» καθώς το πρακτορείο αδυνατεί να 
πληρώσει μέσα ενημέρωσης -εφημερίδες και περιοδικά-  όπου διακινούσε τα έντυπα τους και εισέπραττε το τίμημα το οποίο θα έπρεπε να τους αποδώσει.

Έτσι υπάρχει φόβος για συνολικά μεγάλη αναστάτωση στο χώρο του Τύπου, αφού εφημερίδες και περιοδικά είχαν πάρει επιταγές οι οποίες αποδεικνύονται σήμερα ακάλυπτες και τις είχαν προωθήσει ή μεταβιβάσει σε άλλους, για να καλύψουν υποχρεώσεις τους.

Δεν άντεξαν στο πόλεμο κυβέρνησης και κομματικών συνδικαλΗστών.

Πολλοί μάλιστα φοβούνται ότι το πρακτορείο Τύπου «Ευρώπη», μπορεί να βρεθεί μπροστά σε «ξαφνικό θάνατο» αλλά να κινδυνέψουν και πολλά έντυπα που φοβούνται ότι θα είναι αδύνατον στο εξής να πραγματοποιηθεί ομαλά η διανομή των εντύπων που συνεργάζονται με την συγκεκριμένη επιχείρηση.

Παράλληλα πολλοί εκτιμούν ότι το… κανόνι της  «Ευρώπης» θα αποτελέσει αρχή ντόμινο για μεγάλα οικονομικά προβλήματα σε πολλούς δημοσιογραφικούς οργανισμούς με ανεξέλεγκτες επιπτώσεις.

Να σημειωθεί ότι το πρακτορείο όπως και η εκτυπωτική μονάδα «Ίρις»  πρόσφατα βγήκαν σε πλειστηριασμό όπου δεν υπήρχε όμως έμπρακτο ενδιαφέρον