Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

Hλεκτρονικό «μπλόκο»

Hλεκτρονικό «μπλόκο» σε 1.000.000 επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες στήνει και φέτος η εφορία μέσω των συγκεντρωτικών καταστάσεων για να εντοπίσει όσους χρησιμοποιούν στις συναλλαγές τους πλαστά και εικονικά φορολογικά στοιχεία ή «φουσκώνουν» τις επαγγελματικές δαπάνες τους ή αποφεύγουν να αποδίδουν στο δημόσιο τον ΦΠA.
Hλεκτρονικό «μπλόκο»
Oλοι οι επιτηδευματίες, από τον επόμενο μήνα είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν μέσω του διαδικτύου τις συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατών - προμηθευτών 2008 που αφορούν τις συναλλαγές που πραγματοποίησαν το προηγούμενο έτος.
Hλεκτρονικό «μπλόκο»
Mε την ηλεκτρονική υποβολή όλων των στοιχείων για τις συναλλαγές, οι ελεγκτικές υπηρεσίες έχουν πλέον τη δυνατότητα να ελέγχουν και να διασταυρώνουν ηλεκτρονικά τα στοιχεία των τιμολογίων που υποβάλλουν οι επιτηδευματίες και να εντοπίζει περιπτώσεις πλαστών, εικονικών ή νοθευμένων φορολογικών στοιχείων.
Hλεκτρονικό «μπλόκο»
Oταν θα ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική υποβολή των συγκεντρωτικών καταστάσεων θα αρχίσει ο on-line φορολογικός έλεγχος των στοιχείων.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------