Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!!

Ο κλάδος να δείξει εμπιστοσύνη στη δύναμή του και να διεκδικήσει τα σύγχρονα δικαιώματά του. Απύθμενη υποκρισία. Η διαπλοκή τους είναι σύμφυτη με το καπιταλιστικό σύστημα ή μια φωτογραφία χίλιες λέξεις!!!

Μας δουλεύουν χοντρά.

Οι κόκκινοι καπιταλιστές του περισσού δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο…

Συνάδελφοι, διαβάστε τι γράφουν στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ!!! Διαβάστε τι γράφουν… νομίζουν ότι απευθύνονται σε ανεγκέφαλα κομματόσκυλα!!!

Κυριακή 6 Σεπτέμβρη 2009 ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ Σελίδα 10

Το ΚΚΕ δεν έχει επιχειρήσεις για να πλουτίσει και να κερδοφορήσει.

Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις που έχει το ΚΚΕ είναι εκδοτικές («Τυποεκδοτική» και εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή») και κομματικά ΜΜΕ («Ριζοσπάστης» και ραδιοτηλεοπτικός «902»), ακριβώς για να διασφαλίσει τη δυνατότητα διαφώτισης του λαού και προπαγάνδισης των θέσεών του, δηλαδή εκδόσεις πολιτικού βιβλίου, έκδοση εφημερίδας κλπ. Όπως είχε πει χαρακτηριστικά η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στις 18/5/2009, οι επιχειρήσεις που έχει το ΚΚΕ είναι «εκδοτικές στον ιδεολογικό τομέα και μέσα ενημέρωσης για την προπαγάνδα. Αυτές δεν είναι κερδοσκοπικές επιχειρήσεις. Τις ταΐζεις, δε σε ταΐζουν».

Οι εργαζόμενοι στις κομματικές επιχειρήσεις πληρώνονται σύμφωνα με τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που ισχύει στον κλάδο και τα επιδόματα που προβλέπονται.

Ελένη ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Κυριακή 6 Σεπτέμβρη 2009 ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ Σελίδα 10

Συνάδελφοι, κοιτάξτε προσεκτικά την φωτογραφία (κλικ) με τα κτήρια και της εγκαταστάσεις της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ. Εύκολα και ο ποιο δύσπιστος θα καταλάβει το τσουνάμι που πλήττει τον κλάδο.

Αυτό το κομματικό ΤΕΡΑΣ στην κυριολεξία ξεκληρίζει την τυπογραφία και οδηγεί χιλιάδες τυπογραφεία και εργαζόμενους στην ανεργία.

Συντρόφια, τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…

Λιάνα, οι κόκκινοι ιμπερια/ληστές της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ ξεκληρίζουν την τυπογραφία. Καμιά ανοχή σε όσους χτυπούν τον κλάδο και τους εργαζόμενους.

Κίνημα Τυπογράφων Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------