Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Πως να έβγαιναν οι πουλημένοι να διεκδικήσουν αφού έχουν λερωμένη τη φωλιά τους... πως θα βγουν να πουν σε άλλους εργοδότες μη κάνετε απολύσεις...!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ. ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗN ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΣΤΟ typografeio.
Η κυρία Παπαρήγα επιβεβαίωσε το typografeio για τις πρώτες 20 απολύσεις στην Τυποεκδοτική. "Είναι επιχείρηση που δρα μέσα σε συνθήκες καπιταλιστικής αγοράς και επομένως έχει όλες τις αντίστοιχες δυσκολίες. Σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου γίνονται απολύσεις. Είμαστε στόχος μιας επίθεσης που μας παρουσιάζει ως μια κερδοφόρα επιχείρηση. Εμείς έχουμε μεγάλη συρρίκνωση των εργασιών μας. Εμείς παλεύουμε κατά του καπιταλισμού. Θα κλείσουν και μεγάλες επιχειρήσεις. Μας περιμένουν στη γωνία με επιθέσεις των τελευταίων χρόνων που αφορούν στην Τυποεκδοτική".


Απαλλάσσοντας τον καπιταλισμό και τον εαυτό τους απ' τις ευθύνες για τα δεινά που προκαλούν σε χιλιάδες εργαζόμενους και τυπογραφεία, οι κομματικοί ηγέτες της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ επιχειρούν για μια ακόμη φορά να μας πείσουν με τη κομματική προπαγάνδα, με τα παπαγαλάκια τους, με τα κομματικά τους στελέχη και τα τσιράκια τους ότι η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε είναι ένα ακόμα τυπογραφείο.


Σε μια κίνηση εντυπωσιασμού ο Χρήστος Ματζώρος Π ΡΟ Ε Δ Ρ Ο Σ της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων Μισθωτών Γραφικών Τεχνών Τύπου και Συναφών Επαγγελμάτων. κάλεσε τους εργαζόμενους του κλάδου στα γραφεία της Πανελλαδικής Ένωσης την Κυριακή, 5 Σεπτέμβρη για «να οργανώσουμε τον αγώνα μας για τις απολύσεις...>. 


Τα «ρέντ μπόις» της 'αριστερής μπουρζουαζίας, γέννημα θρέμμα του συστήματος, δεν έκαναν τίποτα περισσότερο απ' αυτό που διδάχθηκαν από τα αφεντικά τους: Αξιοποίησαν την αδιαφορία μας για να διαλύσουν έναν ολόκληρο κλάδο και όλα τα ανταγωνιστικά τους τυπογραφεία δουλεύοντας συγχρόνως ψιλό γαζί όλους τους εργαζόμενους. Κατά τα άλλα πάνε τα τσιράκια τους για τα μάτια του κόσμου να διαμαρτυρηθούν για τις απολύσεις έξω από κανένα άλλο τυπογραφείο και να κάνουν μόνο μανούρα, αλλά άμα πρόκειται για απολύσεις του κόμματος και της Τυποεκδοτικής μούγκα στη στρούγκα...


Αν δεν πάτε αύριο το πρωί έξω από την τυποεκδοτική με πανό και ντουντούκα να απαιτήσετε την επαναπρόσληψη των απολυμένων συναδέλφων μην τολμήσετε να περάσετε ούτε απ' έξω από τα τυπογραφεία.


typografeio

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------