Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

οι εργαζόμενοι περιφρούρησαν το εργοστάσιο και απέτρεψαν την εργοδοσία να πάρει τα μηχανήματα.

Σε δυναμικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις προχώρησαν χτες εργαζόμενοι της εκτυπωτικής εταιρείας «ΟCΤAVISION MEDIA ΑΕΒΕ», στο Περιστέρι, που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και …εφτά μήνες! Η εργοδοσία, αφού τους έχει καταδικάσει στη φτώχεια, από την προηγούμενη βδομάδα άρχισε σταδιακά να παίρνει μηχανήματα της εταιρείας πίσω από την πλάτη των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι μαζί με το ταξικό τους σωματείο, την Πανελλήνια Ενωση Λιθογράφων, κινητοποιήθηκαν άμεσα. Μεταξύ άλλων προχώρησαν σε ασφαλιστικά μέτρα κατά της εργοδοσίας.
Ετσι, χτες, οι εργαζόμενοι περιφρούρησαν το εργοστάσιο και απέτρεψαν την εργοδοσία να πάρει τα μηχανήματα. Σε αυτήν την προσπάθεια των εργαζόμενων, η διεύθυνση, μετά από απειλές και τρομοκρατία, κάλεσε την αστυνομία και απείλησε με μήνυση – και κατά συνέπεια διαδικασία αυτόφωρου – τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ενωσης Λιθογράφων.
Μετά την οργανωμένη παρέμβαση των εργαζόμενων της επιχείρησης, του ταξικού Σωματείου και της Ομοσπονδίας, οι εργαζόμενοι συνέχισαν την περιφρούρηση της απεργίας.
ΟCΤAVISION MEDIA ΑΕΒΕΚύριο αντικείμενο εργασιών, η εκτύπωση offset και πιο συγκεκριμένα η παραγωγή διαφημιστικού εντύπου όπου οι απαιτήσεις σε θέματα ποιότητας, ομοιογένειας και χρόνων παράδοσης είναι αυξημένες. Σημαντικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εταιρεία είναι η κάθετη in-house παραγωγή και η υψηλή τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού που επιτρέπουν τη δημιουργία εντύπων με αξιώσεις προσφέροντας τη σιγουριά και ελευθερία που αναζητεί η σύγχρονη επιχείρηση.
Χρυσό Βραβείο Eκτύπωσης
για την octavision media αεβε
Με το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρησιακά Έντυπα» βραβεύθηκε η octavision media αεβε στην πρώτη διοργάνωση «Ελληνικά Bραβεία Εκτύπωσης 2005».

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------