Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Να μην πληρώνουμε διόδια για δρόμους καρμανιόλες. Η μη πληρωμή ΔΕΝ αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Μη πληρώνεται αγνοήστε τους.
Mετα απο συζητήσεις με φιλους σχετικα με τα διοδια χθες γυρνώντας από την Θεσ/νίκη στην Λαμία αποφασισα να αρνηθω να πληρωσω στα διοδια Πυργετού – Μοσχοχωρίου & Πελασγίας. Μετά από σύντομη συζήτηση με την υπαλληλο στα διόδια του Πυργετού στην οποια εξηγησα πως απο την στιγμη που δεν υπαρχει κλειστος αυτοκινητοδρομος τα διοδια ειναι παρανομα και ότι δεν πληρώνω (μπροστά μου ήταν τα Τέμπη) μου απάντησε ότι για να σηκωθεί η μπάρα για να περάσω πρέπει να πληρώσω ειδάλως αν μου ανοίξει θα χρεωθεί το ποσό η ίδια. Επόμενη κίνησή μου ανοιξα την μπαρα μονος μου και περασα. Στα διοδια Μοσχοχωρίου & Πελασγίας δεν έκανα το κόπο να εξηγήσω ανοιξα την μπαρα και περασα. 
Λιθογράφος Θεσ/νικη


«Πονοκέφαλο» προκαλούν στα υπουργεία Υποδομών και Προστασίας του Πολίτη το μαζικό φαίνομενο των οδηγών που περνούν από τα διόδια χωρίς να πληρώνουν. Οι εκπρόσωποι του υπουργείου Υποδομών ζήτησαν από το Αρχηγείο της Αστυνομίας να τοποθετήσει αστυνομικούς στα διόδια. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. διαφώνησαν με το σκεπτικό αυτό, λέγοντας ότι το θέμα δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα της Αστυνομίας, καθώς δεν υπάρχει σχετική διάταξη στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ούτε η μη πληρωμή αποτελεί ποινικό αδίκημα. 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------