Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Οι εξελίξεις στο ΔΟΛ και οι απειλές για περικοπές και απολύσεις στον ημερήσιο περιοδικό και περιφερειακό Tύπο, καθώς και τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ προοιωνίζονται ένα δύσκολο φθινόπωρο για όλους τους  εργαζόμενους στα ΜΜΕ (δημοσιογράφους, διοικητικούς και τεχνικούς).

Η μέθοδος που ακολουθεί η εργοδοσία είναι η παλιά και δοκιμασμένη συνταγή του «διαίρει και βασίλευε», η οποία δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή από κανένα συνάδελφο. Τελευταίο παράδειγμα η παράνομη απόλυση τριών τεχνικών από το «Κανάλι 1» του Πειραιά, που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καλεί όλες τις Ενώσεις και τους συναδέλφους  δημοσιογράφους να σταθούν στο πλευρό των συναδέλφων μας στα ΜΜΕ. Στη μάχη για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην εργασία και τις παράνομες απολύσεις δεν περισσεύει κανείς.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------