Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Απολύσεις 150 εργαζομένων από τον Δ.Ο.Λ

Σήμερα θα ανακοινωθούν οι απολύσεις 150 (!)  εργαζομένων από τον Δ.Ο.Λ. Θα δοθούν στους κατά τμήματα υπευθύνους οι λίστες (!) με τα ονόματα των απολυόμενων. Ενδεικτικά πρέπει να αναφερθεί ότι ο αριθμός των απολύσεων είναι περίπου ο μισός από τους διοικητικούς υπαλλήλους του ΔΟΛ, που είναι περίπου 370 στο σύνολο. Οι απολύσεις δεν αφορούν σε δημοσιογράφους, αλλά μόνο σε «διοικητικό» προσωπικό, όπως γραφίστες, λογιστές, δικηγόρους, προγραμματιστές, διαφημιστές.

.
Οι θέσεις εργασίας που χάνονται γίνονται θηλιά στις «ζωές των άλλων», ληξιπρόθεσμα χρέη, σπίτια υπό πλειστηριασμό, απλήρωτοι λογαριασμοί, κομμένα, φώτα, νερά, τηλέφωνα και ίντερνετ, κομμένα φροντιστήρια, συγκατοίκηση με τους γονείς στα τριανταπέντε ύστερα από βραχείες απόπειρες ανεξαρτητοποίησης, γίνονται οικογενειακή γκρίνια και ανασφάλεια, θυμός και φόβος, γίνονται ανάμνηση αξιοπρέπειας κι αυτονομίας, γίνονται χάπια αντικαταθλιπτικά και αυτοκτονίες. Και τόσα άλλα.

Όλοι ξέρουμε πλέον ότι όλα ήταν προσχεδιασμένα. Τα πάντα. Ακόμα και για τυχόν αντιδράσεις, είναι προετοιμασμένοι και έχουν έτοιμους σχεδιασμούς. Όλοι ξέρουμε οτι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος ηγέτης που μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να αλλάξει τα δεδομένα. Όλοι ξέρουμε οτι όλοι οι πολιτικοί είναι πουλημένοι.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------