Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΑΜΕ - ΠΑΣΥ - ΠΑΣΕΒΕ - ΜΑΣ - ΟΓΕ

Συνεχίζουν καθημερινά οι ταξικές δυνάμεις να «οργώνουν» τους τόπους δουλειάς, καλώντας τους εργαζόμενους σε ξεσηκωμό στις 23 Σεπτέμβρη, να πλημμυρίσουν μαζί με όλο το λαό τους δρόμους των ελληνικών πόλεων με διαδηλωτές ενάντια στις νέες αυξήσεις τις οποίες ετοιμάζει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στο πετρέλαιο, στο ρεύμα, στον ΦΠΑ. Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα:
Πλ. Βάθης: Σωματεία, εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς  Τύπου - Χαρτιού.


Δεν καμουφλάρεται η σύμπλευση, 
Πολιτική αγυρτεία.
(για το δεκανίκι του συστήματος)
Είναι σκανδαλώδης η σιωπή της ηγεσίας του ΚΚΕ και του «Ριζοσπάστη» για τον αγώνα των φορτηγατζήδων. Ούτε μια αναφορά στον αγώνα τους, ούτε μια λέξη για το κάλεσμά τους σε λαϊκή συνέλευση. Τα κομματικά τηλεσκόπια του κόμματος της «εργατικής τάξης» και του «λαού» δεν …
ανακάλυψαν τον αγώνα των φορτηγατζήδων, ούτε τις επαναστατικές πρωτοβουλίες τους εναντίον της δικτατορίας της τρόικας και των κυβερνητικών.
Oι «μπροστάρηδες» των «λαϊκών αγώνων» δεν απουσιάζουν απλώς, αλλά ούτε λένε και λέξη. ΣΙΩΠΟΥΝ ξετσίπωτα και προκλητικά: Η προδοσία της συνωμοσίας της σιωπής.
Μας έχει πρήξει τα αυτιά η ηγεσία του ΚΚΕ και το προπαγανδιστικό του έντυπο για «εξέγερση», για να «κατεβεί ο κόσμος στο δρόμο» και όταν ξεσπά αυθόρμητη έκρηξη και πολλοί κατεβαίνουν στο δρόμο, ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ τη γλώσσα της και κάνει ό,τι μπορεί να μαντρώσει τον κόσμο στις κομματικές του φιέστες.

Αρθρογράφοι σε αστικά έντυπα μιλούν θετικά για τον εξεγερτικό καταλύτη των φορτηγατζήδων, σύσσωμο το προπαγανδιστικό ιερατείο του καθεστώτος προπηλακίζει και συκοφαντεί ανηλεώς το κίνημά τους και η ηγεσία του ΚΚΕ, ΟΧΙ μόνο δεν στηρίζει ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ τους φορτηγατζήδες, ΟΧΙ μόνο δεν καλεί τον κόσμο σε συμπαράσταση, όπως θα έκανε ένα αντικαθεστωτικό κόμμα, αλλά ούτε καν μιλά γι’ αυτούς.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------