Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Λαθρομετανάστες, απλά μπείτε στην χώρα και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το θύμα που πληρώνει τους φόρους στην Ελλάδα.

Επιδιώκουν συνειδητά την εξαθλίωση των Ελλήνων.
Η Νέα Τάξη έχει συμφέρον να ελέγχει τους λαούς και οι λαθρομετανάστες είναι καλός "βραχίονας", για να υποτάσσονται οι λαοί. Μια και στη χώρα μας η αποβιομηχάνιση και το πολύ μικρό μέγεθος των μεταποιητικών βιοτεχνιών αποτέλεσαν ανασταλτικούς παράγοντες για τη δημιουργία προλετάριων, η εισαγωγή λαθρομεταναστών από τρίτες χώρες, φαίνεται ότι αποτελεί μια λύση και για τα κόμματα της λεγόμενης Αριστεράς αλλά και για το μεταπρατικό ελληνικό κεφάλαιο. Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι σύγχρονοι Έλληνες κεφαλαιοκράτες έχουν αριστερό παρελθόν.
ο Ένγκελς αναφέρει τα εξής: Αυτοί οι άνθρωποι, που μεγάλωσαν σχεδόν χωρίς πολιτισμό, εξοικειωμένοι απ’ την νεαρή τους ηλικία σε κάθε είδους στερήσεις, απελέκητοι, αχαλίνωτοι και αδιάφοροι για το μέλλον, φέρνουν όλες τις βάναυσες συνήθειές τους.
(Το αγγλικό κείμενο υπάρχει εδώ)

Συνεπώς, όσοι προσπαθούν να αλιεύσουν ψηφοφόρους μέσα στους εξαθλιωμένους παρίες της Αφρικής και της Ασίας, ουσιαστικά ρίχνουν νερό στο μύλο του κεφαλαίου ενάντια στο οποίο υποτίθεται αγωνίζονται. Εκτός και αν επιδιώκουν συνειδητά και αυτοί την εξαθλίωση των Ελλήνων.
 Η στάση του ΚΚΕ απέναντι στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι "προϊόν" κατόπιν παραγγελίας κάποιων και όχι ιδεολογική άποψη. Ιδεολογικά θα έπρεπε το ΚΚΕ να είναι ο χειρότερος και πιο βίαιος εχθρός των λαθρομεταναστών.
Το ΚΚΕ θα συνεχίσει τις προσπάθειες για να διεκδικηθούν αποφασιστικά:
  • Νομιμοποίηση των μεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα. Απλοποίηση των διαδικασιών χορήγησης και ανανέωσης των αδειών παραμονής και εργασίας, με κατάργηση κάθε οικονομικής επιβάρυνσης και γραφειοκρατίας. Επανένωση των οικογενειών.
  • Πλήρη - σταθερή εργασία, ίσα δικαιώματα Ελλήνων και μεταναστών σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
  • Κατάργηση των αντιδραστικών εγκυκλίων που βάζουν εμπόδια στη νοσηλεία μεταναστών στα νοσοκομεία. Αποκλειστικά δημόσιες - δωρεάν υπηρεσίες Υγείας, Πρόνοιας. Στελέχωση όλων των ιατρικών και κοινωνικών υπηρεσιών με διερμηνείς. Ειδικά μέτρα στήριξης των παιδιών, των γυναικών, των ηλικιωμένων, των ατόμων με ειδικές ανάγκες.
  • Ενιαίο, αποκλειστικά δημόσιο - δωρεάν σχολείο για όλα τα παιδιά, με ειδική μέριμνα για τη διδασκαλία της μητρικής γλώσσας των παιδιών των μεταναστών και την ιστορία της πρώτης πατρίδας τους. Εξασφάλιση δωρεάν όλων των προϋποθέσεων για την ανεμπόδιστη φοίτησή τους, όπως σίτιση, παροχή βιβλίων και άλλων εκπαιδευτικών μέσων, χώρους διαβάσματος. Πολύγλωσσα δημόσια κέντρα στήριξης των μεταναστών που θα συμβάλλουν και στην εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας.
  • Δημόσιοι - Δωρεάν βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί.
  • Δημιουργία δημόσιων οργανωμένων - ανθρώπινων χώρων υποδοχής των μεταναστών, με υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής και πλήρη υγειονομική και ψυχολογική στήριξη για την αντιμετώπιση των πρώτων αναγκών.
  • Κοινωνική Ασφάλιση για όλους, καταπολέμηση - κατάργηση της ανασφάλιστης εργασίας. Δικαίωμα μεταφοράς των ασφαλιστικών δικαιωμάτων στη χώρα προέλευσης. Σύνταξη στα 55 χρόνια για τις γυναίκες και τα 60 για τους άνδρες, στα 50 και τα 55 χρόνια αντίστοιχα για τα Βαρέα - Ανθυγιεινά επαγγέλματα.
  • Ουσιαστικά μέτρα Υγιεινής και Ασφάλειας. Αποζημίωση των θυμάτων των εργατικών ατυχημάτων. Άμεση δωρεάν περίθαλψη και αποκατάστασή τους, στήριξη των οικογενειών τους.
  • Σεβασμό των πολιτιστικών παραδόσεων των μεταναστών.
  • Υπεράσπιση και διεύρυνση των δημοκρατικών δικαιωμάτων, κατάργηση του φακελώματος, των τρομονόμων, των αντιδραστικών μέτρων και διώξεων σε βάρος των μεταναστών και των πολιτικών προσφύγων.
  • Μέτρα ενάντια στα κυκλώματα που εκμεταλλεύονται τους μετανάστες. Κρατική στήριξη των γυναικών θυμάτων της δουλεμπορίας και πορνείας (περίθαλψη, οικονομική και ψυχολογική στήριξη). 
     Οι θέσεις του ΚΚΕ βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος ΚΛΙΚ εδώ 
     (για να μην θεωρήσει κανείς ότι τα πήραμε από κάποιο blog που λέει ότι του κατέβει)
     Οι εργάτες, είναι οι μόνοι που απειλούνται απευθείας με αφανισμό εξαιτίας της ανεξέλεγκτης εισροής μεταναστών. Γιατί; Γιατί οι μετανάστες, είναι "θανατηφόροι" για την τοπική εργατική τάξη. Δεν είναι μόνον άμεση η απειλή, επειδή διεκδικούν τις δικές της θέσεις εργασίας. Απειλούν με τις φλέγουσες ανάγκες τους τα "κεκτημένα" της εργατικής τάξης. Απειλούν με την αγωνία τους για επιβίωση τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας. 
    Οι ταξικοί "εχθροί" του ΚΚΕ όχι μόνον δεν έχουν ζημιές, αλλά αντίθετα έχουν κέρδη. Μεγάλα κέρδη. Έχουν κέρδη οι ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ, όταν μπορούν με μέσον τους μετανάστες να απειλούν και να εκβιάζουν τους εργάτες τους. Όταν μπορούν να τους απειλούν με απολύσεις, έχοντας ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο ένα ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο "διψάει" για δουλειά, έστω και σε συνθήκες εργασιακού Μεσαίωνα. Αυτή η διαθεσιμότητα, ακόμα κι όταν δεν τίθεται σε χρήση, βυθίζει τους εργάτες σ' αυτόν τον "Μεσαίωνα".
     
    Όμως, εκτός από τους ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ έχουν κέρδος και οι ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ. Οι πλούσιοι, οι οποίοι δεν έχουν σχέση με την παραγωγική διαδικασία.τους συμφέρει ο κηπουρός τους να είναι Πακιστανός και άρα "τζάμπα". Τους συμφέρει η υπηρέτρια τους να είναι Φιλιππινέζα και άρα "τζάμπα". Τους συμφέρει ο μάγειράς τους να είναι Ινδός και άρα "τζάμπα". Τους συμφέρει ο μπογιατζής της βίλας τους να είναι Αλβανός και άρα "τζάμπα". Τους κάνει "οικονομία" ο μετανάστης και το ΚΚΕ φροντίζει γι' αυτό.
     Ευελπιστούμε ότι οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ το στηρίζουν χωρίς να έχουν διαβάσει τις θέσεις του, γιατί αν Έλληνας φορολογούμενος συμφωνεί έστω και με μία πρόταση από τις παραπάνω η κατάστασή του είναι άκρως ανησυχητική.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------