Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Εντείνει την επιθετικότητά της η εργοδοσία της «3Ε ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗΣ».

 Η εργοδοσία, της «3Ε ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗΣ» που είχε εξαφανιστεί εδώ και ένα μήνα, κι ενώ έχει απλήρωτους επί έξι μήνες τους εργαζόμενους, δίχως να τους καταβάλει καν το δώρο Χριστουγέννων, χτες εμφανίστηκε στο εργοστάσιο - το οποίο οι εργαζόμενοι όλο αυτό το διάστημα περιφρουρούν - με τη συνοδεία της αστυνομίας.
Μαζί με την αστυνομία, η εργοδοσία επιχείρησε να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους, παίρνοντας τα ονόματα όσων βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, προκειμένου να τους καταβάλει μηνύσεις, χρησιμοποιώντας ακόμη και αστυνομική βία.
Να σημειωθεί πως σε βάρος της εργοδοσίας εκκρεμεί εισαγγελική εντολή για τη μη καταβολή του δώρου, κι όμως, οι αστυνομικές δυνάμεις συνέδραμαν στην «εκστρατεία» του εργοδότη να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους.«Κάτω από την κινητοποίηση και την αποφασιστική στάση εργαζομένων, Σωματείου και Ομοσπονδίας, οι απειλές και η τρομοκρατία έπεσαν στο κενό», τονίζει με ανακοίνωσή της η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------