Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Ότι σάπισε να φύγει απ' τη μέση

Η υποκριτική και επικίνδυνη στάση τους επιβεβαιώνεται. Δεν είναι μόνο ότι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους, το βροντοφωνάζουν κιόλας να τους δώσουμε και τα εύσημα για τη βρομοδουλειά τους.


ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Από νωρίς το πρωί, δεκάδες εργαζόμενοι(???) του κλάδου, με σημαίες του ΠΑΜΕ, συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της εταιρείας «ULTRA PRINT» (ανήκει στον όμιλο ΑΛΜΑ) απαιτώντας την άμεση επαναπρόσληψη του Χρήστου Ματζώρου. (μέλος του ΚΚΕ)

«Η εργοδοσία σήμερα, αποθρασυνόμενη από την πολιτική η οποία στρώνει το δρόμο σε αυτήν την ασυδοσία προχωρά σε απολύσεις», δήλωσε ο Γιάννης Τόλης πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου, (συνδικαλιστής και υπ. Βολευτής του κκε στην Β’ Αθηνών).

Μαζί τους και συνδικαλιστές από τους άλλους κλάδους που συσπειρώνονται στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα. Από τις Ομοσπονδίες Φαρμάκου, Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος (ΟΕΚΙΔΕ), το Συνδικάτο Μετάλλου Αθήνας, την Ένωση Λογιστών Αθήνας, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής.

Για τους άλλους τρεις εργαζόμενους που απολύθηκαν την ίδια μέρα, δεν ενδιαφέρθηκε το ταξικο συνδικαλιστικό κίνημα και οι εργατοπατέρες του ΚΚΕ και της τυπογραφίας.

Λίγη ώρα αργότερα, η εργοδοσία δέχτηκε, να επαναπροσλάβει μόνο τον γραμματέα της Ομοσπονδίας Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου και προέδρου της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων Χρήστο Ματζώρο.


Για τους άλλους έξη (6) εργαζόμενους που απολύθηκαν, τρείς (3) την ίδια μέρα και άλλοι τρείς (3) το προηγούμενο διάστημα ούτε κουβέντα συντρόφια… Τους πετάξατε στον καιάδα… τους πουλήσατε ...


Προφανώς, ζούμε σε μια περίοδο κομματικής συντεχνιακής συνδικαλιστικής απληστίας και Αλητείας . Ο κλάδος είναι πολύ ταλαιπωρημένος για να μπορέσει να διασκεδάσει με την κατάσταση.
Οργίζεται ολοένα και περισσότερο και σύντομα θα το διαπιστώσουν.
Πιο σύντομα από όσο νομίζουν.


Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------