Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Να κόψουν αυτοί πρώτα τους μισθούς τους και μετά θα κόψουμε και εμείς τους δικούς μας.

Το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος την Παρασκευή, ωστόσο όλες οι αυξήσεις σε ΦΠΑ και ειδικούς φόρους κατανάλωσης θα ισχύσουν από της 15/3/10. klik στη φώτο




Συνάντηση μεγαλοεκδοτών πραγματοποιήθηκε χθες στο γραφείο της εκδότρια της Ελευθεροτυπίας, Μάνιας Τεγοπούλου, με αντικείμενο την αναβάθμιση και αναδιοργάνωση της άλλοτε πανίσχυρης Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.
Στην συνάντηση εκτός της κ. Τεγοπούλου παραβρέθηκαν ο εκδότης της Καθημερινής, Θέμης Αλαφούζος, ο πρόεδρος του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης και ο Φώτης Μπόμπολας του Πήγασου (Έθνος και Πρώτο Θέμα)
Συζητήθηκαν προτάσεις για την αλλαγή του καταστατικού της Ένωσης με στόχο τον αποκλεισμό μικροεκδοτών. Μεταξύ των προτάσεων που ακούσθηκαν ήταν να μπει ένα όριο στις εφημερίδες που συμμετέχουν, ανάλογα με τις πωλήσεις τους. Να συμμετέχουν δηλαδή, ιδιοκτήτες των οποίων οι εφημερίδες πουλούν για παράδειγμα, πάνω από 5 χιλιάδες φύλα.
Επίσης, συζητήθηκε το ενδεχόμενο να ορισθεί μια ετήσια εισφορά ύψους 50 χιλιάδων ευρώ για κάθε συμμετοχή. Με αυτόν τον τρόπο, εκτιμάται, ότι αρκετές μικρές εφημερίδες δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------