Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ...

Οι εργαζόμενοι του Υπουργείου Εσωτερικών σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αντιδράσουν στην εξόντωσή την δική τους και των οικογενειών τους τους από την κυβέρνηση Παπανδρέου, την οποία ειρωνεία της τύχης ψήφισαν κατά 70%, (σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών της Ομοσπονδίας του Υπουργείου Εσωτερικών η ΠΑΣΚΕ έλαβε το 70% των ψήφων!), κατέλαβαν το Εθνικό Τυπογραφείο για να μην τυπωθεί η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως με τα νέα οικονομικά μέτρα!


Συγκεκριμένα δεν ισχύουν για τους εργαζόμενους του υπουργείου Εσωτερικών μόνο τα μέτρα που εξήγγειλε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης περί μείωσης κατά 30% των 13ου και 14ου μισθού και 12% μείωση επί των επιδομάτων, αλλά αντίθετα με την διάταξη της παραγράφου 3 του άρθρου 8 του ως άνω σχεδίου νόμου προκύπτει περαιτέρω μείωση του συνόλου των αποδοχών τους σε ποσοστό περίπου 30%.


Έως εδώ και μη παρέκει με τις μειώσεις των αποδοχών των υπαλλήλων του Υπ. Εσωτερικών, να ισχύσει στο Υπουργείο Εσωτερικών ότι θα ισχύει με τις μειώσεις αποδοχών και στο υπόλοιπο δημόσιο.


Καταλαβαίνετε ότι η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο, το μέτρο και την ντροπή.
Το ΠΑΣΟΚ της 3ης Σεπτέμβρη τελείωσε την 3η του Μάρτη!
Γιάννης Πάγγος

Το Εθνικό Τυπογραφείο είναι τεχνική παραγωγική μονάδα γραφικών τεχνών και η γενική του αρμοδιότητα συνίσταται στην έκδοση και κυκλοφορία της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως καθώς και στην κάλυψη των εκτυπωτικών αναγκών των Δημοσίων Υπηρεσιών. Στεγάζεται στην οδό Καποδιστρίου 34, 10432 Αθήνα

τηλ: 210-5279000, fax: 210-5221004, e-mail: webmaster.et @ et.gr
Ωράριο λειτουργίας για το κοινό: Δευτ. - Παρ. : 8:00 π.μ -13:00 μ.μ

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------