Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ο,ΤΙ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ

Συνάδελφοι, αφεντικά και εργαζόμενοι, πήραμε ένα e-mail τυπογράφου για ένα πολλή σοβαρό θέμα. Με στοιχεία και ονόματα. (Τα κομματόσκυλα του κλάδου να ηρεμήσουν δεν αφορά την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ!!! Για την Τυποεκδοτική κλικ εδώ μας έχουν προλάβει τα γεγονότα και οι απολύσεις και έχουμε καθυστερήσει. Μέσα στο Σαββάτο/Κύριακο να βρούμε λίγο χρόνο και θα δημοσιεύσουμε την ανάρτηση).


Αφορά την εισαγόμενη τυπογραφία (και μετά μιλάμε για ανεργία και απολύσεις. Ακούς Τόλη και Ματζώρο. Βοηθήστε και εσείς λίγο). Άλλη μια μεγάλη πληγή του κλάδου. Δυστυχώς και σε αυτό το τόσο σοβαρό και τεράστιο θέμα οι συνδικαλιστικοί μας ΑΡΧΟΝΤΕΣ εθελοτυφλούν και σφυρίζουν αδιάφοροι!!!
Πριν δημοσιεύσουμε την ανάρτηση θέλουμε να κάνουμε μια μικρή έρευνα.
Όποιος συνάδελφος έχει και αυτός στοιχεία τον παρακαλούμε να μας τα στείλει.


Και μια και μπήκαμε σε αυτά τα θέματα, ένα σοβαρό πρόβλημα είναι οι ΧΑΡΤΕΜΠΟΡΟΤΥΠΟΓΡΑΦΟΙ (στυγνοί και αμείλικτοι, δεν έχουν ευαισθησίες) ένα νέο είδος παράσιτου που ευδοκιμεί στους κόλπους της τυπογραφίας. Δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε στοιχεία και ονόματα. Εάν μπορεί κανένας συνάδελφος και θέλει ας βοηθήσει.


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΚΕΨΗ, ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΘΑΨΟΥΝ... ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑ ΑΤΕΛΙΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ. 


Απλά πράγματα.
Δεν πρέπει ποτέ ο κλάδος
να αμφισβητήσει τη δύναμη του.

typografeio

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------