Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Δεν είναι άμοιροι ευθυνών οι δημοσιογραφικοί Όμιλοι και οι υπάλληλοί τους

 “κόρακας, κοράκου μάτι δεν βγάζει”!
Αυτοί “οι φρουροί του καθεστώτος των Μνημονίων”, σιωπούν για το λαθρομεταναστευτικό που “πνίγει” την Ελλάδα, αλλοιώνοντας την Εθνική της σύσταση και την αμιγώς Ορθόδοξη οντότητά της!

Σιωπούν και αποκρύπτουν τους ενόχους που συμμετέχουν σε τόσα σκάνδαλα! Του χρηματιστηρίου, των Ομολόγων, των εξοπλιστικών, των Siemens και Novartis, γιατί πίσω από αυτά τα σκάνδαλα είναι όλα εκείνα τα πολιτικά πρόσωπα που με τους ιδιοκτήτες αυτών των δημοσιογραφικών Ομίλων έχουν δημιουργήσει μια μαφιόζικη σχέση.

Τους διέπει μια ομερτά που δεν θα σπάσει ποτέ! 
Και αν κάποια στιγμή ρίχνουν στην πυρά ένα πολιτικό πρόσωπο, είναι κατόπιν ανωτάτης εντολής! Όταν πρέπει να δοθεί “μπροστά” ένα εξιλαστήριο θύμα για να σωθούν οι μεγαλύτεροι “Νονοί” του Συστήματος!

Αφού “χέρι που σε ταΐζει δεν το κόβεις”, από τη στιγμή που αρκετοί από αυτούς τους “αντικειμενικούς” κονδυλοφόρους έχουν διορίσει τα σόγια τους στη Βουλή, στην ΕΡΤ και το Δημόσιο και πολλοί από τους ίδιους είναι έμμισθοι υπάλληλοι των κομμάτων και των ιδρυμάτων τους, που τα πληρώνει ο ίδιος ο λαός!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------