Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Ισλαμική Αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας

Αυτά είναι κόλπα.

Στην προσαγωγή ενός  ιμάμη από το Μπαγκλαντές έφτασε η Ελληνική αστυνομία, ενώ εκτός από τον συγκεκριμένο προσήχθησαν ακόμη τέσσερα άτομα, όπου είχαν μετατρέψει μια αποθήκη σε χώρο λατρείας. 

Τα συγκεκριμένα άτομα είχαν συγκροτήσει οργανωμένη ομάδα  «Ισλαμικής Αστυνομίας» κάνοντας παρατηρήσεις και ελέγχους  σε Ελληνίδες  που κυκλοφορούσαν στην Αθήνα χωρίς τους ενδεδειγμένους κώδικες συμπεριφοράς που ορίζει το Ισλάμ.

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπήκε ένας αυτοπροσδιοριζόμενος ως ιμάμης από το Μπαγκλαντές ο οποίος επισκεπτόταν σε καθημερινή βάση ένα χώρο λατρείας στην Αθήνα που χαρακτηρίζεται ως ύποπτος από την Ελληνική Αστυνομία.

Ειδικότερα, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προχώρησαν στην προσαγωγή του συγκεκριμένου άνδρα προκειμένου να εξεταστεί ο κύκλος των επαφών του και ο ρόλος που κατείχε.
Πρόκειται για έναν άνδρα ο οποίος δεν έχει στην κατοχή του τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα, ηλικίας 30 ετών, με ακραίες απόψεις και θέσεις για τη Δύση. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί, ότι εκτός από τον συγκεκριμένο προσήχθησαν ακόμη τέσσερα άτομα, όπου είχαν μετατρέψει μια αποθήκη σε χώρο λατρείας ενώ η αστυνομία έφθασε στα ίχνη έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------