Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Η Βουλγαρία γίνεται όλο και πιο επιθετική

 Πόσο τραγικό είναι για μας ν’ ατενίζουν υπεροπτικά οι Σκοπιανοί τους Βουλγάρους λέγοντάς τους ότι εμείς είμαστε «Μακεδόνες» και εσείς ήρθατε πολύ αργότερα από τις στέπες και καταλάβατε τα εδάφη μας. Τότε εμείς οι Έλληνες, τι μας πρέπει; «Ουρανία, το δίκαννο», που έλεγε και ο Φωτόπουλος.

Γιατί όμως ΤΩΡΑ οι δύο χώρες έρχονται σε αντιπαλότητα; Που είναι η παγίδα; Η παγίδα είναι η εξής! Η Ελλάς είναι περικυκλωμένη από την Τουρκία από παντού, εκτός, υποτίθεται, από Βορρά λόγω της Βουλγαρίας ως μέλος της ΕΕ και των Σκοπίων ως χώρα με την οποία μας συνδέει η αθλία Συμφωνία των Πρεσπών, για την οποία δεν ξεχνάμε τους «ψεκασμένους» αλλοψηφίσαντες βουλευτές.

Επειδή μέχρι τώρα η Ελλάς δέχεται ανηλεή επίθεση εκ των έσω, κατά τα φαινόμενα θα δεχθεί και επίθεση με στρατούς εκ των έξω. Αυτό το παραδέχθηκε και βούλγαρος αξιωματούχος όταν είχε δηλώσει ότι σε κάθε Βαλκανικό Πόλεμο πολεμάνε όλες οι χώρες εναντίον μιάς και τώρα είναι η σειρά της Ελλάδος να είναι μόνη της.

Επειδή λοιπόν η ανοχύρωτη και άνευ ικανού στρατού, στα βόρεια σύνορα η Ελλάς, πρέπει να δεχθεί επίθεση και από τον Βορρά, δημιουργούν οι γερμανορώσοι μια εικονική αντιπαλότητα μεταξύ των δυό αυτών χωρών, η οποία θα σταθεί ως δικαιολογία για να οργανώσουν τους στρατούς των κρατών Σόφιας και Σκοπίων, ενισχύοντάς τους με όπλα για την προάσπιση της ειρήνης φυσικά (διότι η ειρήνη διατηρείται με περισσότερα όπλα και όχι με αφοπλισμό, σύμφωνα με τους Ρότσιλντ), και επικαλούμενοι άλλες τέτοιου είδους φαιδρές και επαναλαμβανόμενες δικαιολογίες. Αλλά την κρίσιμη στιγμή οι στρατοί αυτοί θα κινηθούν εναντίον της Ελλάδος. Αυτή είναι η παγίδα που μας ετοιμάζουν.

Μετά από τόσα χρόνια, τώρα θυμήθηκαν οι Βούλγαροι ότι πλήττεται η γλώσσα τους και μετά από τόσα χρόνια τώρα έμαθαν για τα αγάλματα των βουλγάρων στα Σκόπια και μετά από χρόνια τώρα θυμήθηκαν ν’ απειλήσουν στρατιωτικά μια χώρα η οποία παραπαίει και υφίσταται κατόπιν πολιτικής αποφάσεως, όπως με πολιτική απόφαση μπήκε η Βουλγαρία στην ΕΕ, χωρίς να εκπληρώνει ΚΑΝΕΝΑΝ όρο.

Που ήταν η Βουλγαρία από τότε που ο Ιωσήφ Μπρος, γνωστός ως Τίτο, μετονόμασε την «Βαρντάρσκα» όπως ονομαζόταν η περιοχή λόγω του Αξιού ποταμού που στα σλάβικα ονομάζεται «Βάρνταρ», σε «Μακεδονία», στις 8 Αυγούστου 1944 σύμφωνα με την απόφαση της κομμουνιστικής διεθνούς στις προσταγές της οποίας συντάχθηκε προθύμως και άνευ αντιλογίας το εχθρικό προς την Ελλάδα ΚΚΕ;

Επίσης, εκτός των άλλων, το ότι κάτι μεγάλο μας ετοιμάζουν και από τα βόρεια σύνορά μας, μάς το δείχνουν με το ότι αποσύρονται ήδη μεγάλες επενδύσεις από τις δύο χώρες και το ότι, η μεγαλύτερη στρατιωτική βάση του κόσμου η οποία ευρίσκεται στο Κόσσοβο, δίπλα στα σύνορα με τα Σκόπια, η οποία δεν δημιουργήθηκε χωρίς αιτία και κάποια στιγμή πρέπει να παίξει τον ρόλο της.

Η Βουλγαρία με τα Σκόπια είναι πιόνια των Μεγάλων ανθελληνικών Δυνάμεων που κάποιες απ’ αυτές δηλώνουν σύμμαχοι της δυσμοίρου Ελλάδος, αλλά βολεύονται διότι και ευνοούνται παρ’ αυτών αλλά και εξυπηρετούνται τα υπερφίαλα σχέδιά τους. Για σκεφθείτε πόσο τιμητικό είναι για τους Βουλγάρους από τις στέπες να βρεθούν στο Αιγαίον Πέλαγος και πόσο, αντίστοιχα, τιμητικό είναι για ένα υποσύνολο σλάβων να βρεθούν και αυτοί από τις στέπες στο Αιγαίον Πέλαγος με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη.

Το σχέδιό τους εναντίον των Ελλήνων προχωράει μια χαρά και η Βουλή «χτενίζεται».

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------