Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Ιταλίας: Το ιταλικό ινστιτούτο υγείας λέει ότι το covid σκότωσε λιγότερους από τη γρίπη

 


Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης βρίσκονται σε αμηχανία, οι πολιτικοί είναι ενοχλημένοι, η είδηση είναι σχεδόν κρυφή αλλά όχι ακριβώς: σύμφωνα με τη νέα έκθεση.... (η οποία δεν είχε επικαιροποιηθεί από τον Ιούλιο) του Ανώτατου Ινστιτούτου Υγείας για τη θνησιμότητα από το Covid, αποκαλύπτει η εφημερίδα Il Tempo, ο ιός που γονάτισε τον κόσμο θα είχε σκοτώσει πολύ λιγότερους από μια απλή γρίπη".

Αυτά δεν είναι τα στοιχεία που δημοσίευσε ένα συνωμοσιολογικό ιστολόγιο, αλλά τα επίσημα στατιστικά στοιχεία που δημοσίευσε το Ιταλικό Ανώτατο Ινστιτούτο Υγείας (ISS) σχετικά με τη θνησιμότητα του Covid. Ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα που αναδεικνύει τη διαφορά μεταξύ του "θανάτου από Covid" και του "θανάτου με Covid". Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσίευσε ο ISS, φαίνεται ότι οι περισσότεροι από τους θανάτους που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών περιορισμών και στερήσεων οφείλονταν κυρίως στην προηγούμενη κατάσταση των ασθενών. Covid ή όχι Covid.

Ακούγεται σαν μια παράξενη δήλωση και μη-βαξίματος", συνεχίζει το δημοσίευμα, "αλλά σύμφωνα με το στατιστικό δείγμα ιατρικών αρχείων που συνέλεξε το ινστιτούτο, μόνο το 2,9% των θανάτων που καταγράφηκαν από τα τέλη Φεβρουαρίου του 2020 πιστεύεται ότι οφείλονται στο Covid 19. Έτσι, από τους 130.468 θανάτους που κατέγραψαν οι επίσημες στατιστικές κατά τη στιγμή της σύνταξης της νέας έκθεσης, μόνο 3.783 θα οφείλονταν στη δύναμη του ίδιου του ιού", δηλαδή το 2,9%.

Όλοι οι υπόλοιποι Ιταλοί που πέθαναν είχαν από μία έως πέντε ασθένειες που, σύμφωνα με το ISS, τους άφηναν λίγες ελπίδες. Ακόμη και το 67,7% θα είχε περισσότερες από τρεις σύγχρονες ασθένειες μαζί και το 18% τουλάχιστον δύο μαζί.

Σύμφωνα με το ISS, το 65,8% των Ιταλών που δεν υπάρχουν πια αφού μολύνθηκαν από το Covid είχαν υψηλή αρτηριακή πίεση. Το 23,5% έπασχε επίσης από άνοια, το 29,3% πρόσθεσε τον διαβήτη στις παθήσεις του, το 24,8% είχε επίσης κολπική μαρμαρυγή. Και αυτό δεν είναι αρκετό: το 17,4% είχε ήδη άρρωστους πνεύμονες, το 16,3% είχε καρκίνο τα τελευταία 5 χρόνια, το 15,7% είχε καρδιακή ανεπάρκεια, περισσότεροι από ένας στους δέκα ήταν επίσης παχύσαρκοι, περισσότεροι από ένας στους δέκα είχαν υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και άλλοι, αν και σε μικρότερα ποσοστά, είχαν σοβαρά προβλήματα με το συκώτι, αιμοκάθαρση και αυτοάνοσα νοσήματα.

Δεδομένου ότι είναι σαφές από τα στοιχεία της έκθεσης του Ανώτατου Ινστιτούτου Υγείας ότι η συχνότητα εμφάνισης του Covid στον συνολικό αριθμό των θανάτων είναι μικρότερη από 3%, "δεν μπορεί να εξηγηθεί η κινδυνολογία που οδήγησε μια συγκεκριμένη πολιτική γραμμή να πιέζει τόσο επίμονα για το εμβόλιο και τους περιορισμούς που θεωρούνται προνόμιο διαφυγής από την υγειονομική κατάσταση έκτακτης ανάγκης", σχολιάζει μια άλλη εφημερίδα, η Il Giornale d'Italia. Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, η αγωνιώδης ώθηση των θεσμικών οργάνων προς τον de facto εμβολιασμό και η υποχρέωση έκδοσης πράσινου δελτίου δεν φαίνεται να αντικατοπτρίζονται στα στοιχεία.

Η νέα έκθεση του ISS έρχεται εδώ και πολύ καιρό", αναφέρει η Il Giornale. Το ινστιτούτο δεν είχε δημοσιεύσει καμία ενημέρωση από τον Ιούλιο και οι πρόσφατες εξελίξεις υποδηλώνουν το γιατί. Η αιτιολόγηση σχεδόν 24 μηνών περιορισμών και η δρακόντεια ώθηση προς μια ντε φάκτο απαίτηση εμβολιασμού υπό το φως μιας απειροελάχιστης στατιστικής του 2,9% είναι τουλάχιστον ενοχλητική για τις αρχές.

Πράγματι, επισημαίνει η ιταλική εφημερίδα, "ακριβώς στην κινδυνολογία σχετικά με τους θανάτους, και όχι μόνο τις λοιμώξεις, βασίζουν οι αρχές τις αποφάσεις τους, οι οποίες μερικές φορές οδήγησαν στη στέρηση της ατομικής ελευθερίας. Πολλές από αυτές ισχύουν ακόμη και σήμερα. (...) Στην πραγματικότητα, φαίνεται ότι στα ανώτερα επίπεδα οι αριθμοί είναι λιγότερο ενδιαφέροντες από τις επιτακτικές αποφάσεις για την επιβολή του πράσινου διαβατηρίου.

"Αν η κατάσταση φαίνεται λιγότερο ανησυχητική από ό,τι περιγράφεται μερικές φορές, πώς μπορούν να δικαιολογηθούν οι περιορισμοί που εξακολουθούν να ισχύουν;" αναρωτιέται ο δημοσιογράφος, ο οποίος καταλήγει:

"Για να το θέσω όπως ο Σαίξπηρ, σε πολλές περιπτώσεις, εις βάρος της ελευθερίας πολλών, και βασιζόμενοι στην (έστω και τραγική) μοίρα λίγων, έχει γίνει πολύς ντόρος για το τίποτα".

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι στη Γαλλία η κατάσταση όσον αφορά τη θνησιμότητα των βοοειδών ή των βοοειδών είναι περίπου η ίδια σε ποσοστό. "Πολύς θόρυβος για το τίποτα", επομένως. Πιθανότατα, όπως και στην Ιταλία, πολύς θόρυβος για το τίποτα σύμφωνα με την ανάγνωση της υγείας, από την άλλη πλευρά, πολιτικά μιλώντας, πολύ επωφελής θόρυβος για την επιβολή του ελέγχου του πληθυσμού κινεζικού τύπου, την παγκόσμια διακυβέρνηση και την προώθηση της ατζέντας του Νταβός.

Γνωρίζαμε ότι το πάσο για την υγεία δεν έχει καμία σχέση με την υγεία, αλλά έχει να κάνει με την πολιτική, και μάλιστα με την πολιτική που υπαγορεύεται από τους παγκοσμιοποιητικούς κύκλους, και η έκθεση του ιταλικού ISS παρέχει απλώς περαιτέρω αποδείξεις γι' αυτό.
https://www.medias-presse.info/grand-remous-en-italie-pour-linstitut-superieur-de-la-sante-italien-le-covid-a-tue-moins-que-la-grippe/147824/

Francesca de Villasmundo

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------