Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Ποιοι ευθύνονται για τους πνιγμους στην Μεσόγειο

 

Εδώ και πολλά χρόνια έχει στηθεί μια βιομηχανία διακίνησης μεταναστών από παρακρατικούς φορείς, κρατικούς αξιωματούχους και ΜΚΟ, οι οποίοι αφενός εκμεταλλεύονται τα κονδύλια της Ε.Ε. για την μεταναστευτική «ανθρωπιά», αφετέρου εκβιάζουν τους ίδιους τους μετανάστες και τους αποσπούν χρήματα (ναι αρκετοί από τους μετανάστες έχουν χρήματα όσο παράδοξο και αν σας ακούγεται) για να τους δοθεί προνομιακή μεταχείριση στις αιτήσεις για κρίση ασύλου ώστε να ονομαστούν πρόσφυγες και να αποκτήσουν «δικαιώματα».


Όλο αυτό το σάπιο σύστημα κρατικών και παρακρατικών εκμεταλλεύεται τόσο τον φορολογούμενο της Ε.Ε. όσο και τον ταλαίπωρο μετανάστη τον οποίο υποτίθεται προστατεύει. Οι περισσότεροι μετανάστες ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΤΑΙ από το σύστημα μέσω διακινητών οι οποίοι παίρνουν μερίδιο των κερδών της βιομηχανίας αυτής λέγοντας ψέματα στους μετανάστες ότι τους περιμένει η γη της επαγγελίας και το χρηματοκιβώτιο του Σκρουτζ μακ ντακ. 

Αντ’αυτού, στοιβάζονται σαν τα ζώα και κινδυνεύει η ζωή τους, πολλές φορές με θανατηφόρο αποτέλεσμα. Το έγκλημα αυτό είναι (δια)ΚΡΑΤΙΚΟ. Οι περισσότεροι μετανάστες δεν τρελάθηκαν ούτε τους ήρθε η επιφοίτηση να ξεκινήσουν ας πούμε απο το Μαρόκο να έρθουν στην Ελλάδα. ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΑΝ από το κύκλωμα κρατικών και παρακρατικών, μέσα στους οποίους υπάρχουν και «ευυπόληπτοι ανθρωπισταί» που τους γνωρίζετε να σουλατσάρουν συχνά πυκνά στα ΜΜΕ και στα σόσιαλ. Όλα αυτά συμβαίνουν με τις ΕΥΛΟΓΙΕΣ της Ε.Ε. και των επιμέρους κρατών. 


Η πλειοψηφία των πολιτών δεν γνωρίζει τίποτα για το μεταναστευτικό ζήτημα και νομίζει ότι ο διάλογος πρέπει να εξαντλείται στον διαγωνισμό ανθρωπισμού ή στην επίδειξη πατριωτισμού. 

Στην πληθώρα των περιπτώσεων πρόκειται για ΚΟΙΝΟ έγκλημα που προκαλείται από το ίδιο το κράτος υποδοχής και τους ίδιους θεσμούς της Ε.Ε. Αν το κράτος δεν παρενέβαινε και δεν δημιουργούσε συνθήκες πλουτισμού κρατικών και παρακρατικών, οι μεταναστευτικές ροές θα ήταν ελάχιστες και οι μετανάστες δεν θα είχαν κανένα λόγο να κινδυνεύσουν τις ζωές τους υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. 


Τόσο οι σοσιαλιστές όσο και οι εθνικοσοσιαλιστές που προπαγανδίζουν προεκλογικά τη μεταναστευτική τους πολιτική, είτε στην πλειοψηφία τους δεν γνωρίζουν την τύφλα τους για το θέμα, είτε αποτελούν μέρος του κυκλώματος.







Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------