Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Άκου τη βουή των καιρών, Η υποκριτική τέχνη των συμβιβασμένων

Aποκάλυψη 2 


Άκου τη βουή, δυνάμωσέ τη. Ώσπου να νιώσει ο κάθε ένας από αυτούς που πολεμούν τον κλάδο πως οι τυπογράφοι δεν είναι πρόβατα για σφάξιμο.


Έφτασε η ώρα που πρέπει να δηλωθεί με τον πιο τρανταχτό τρόπο απ' όσους τυπογράφους είναι μέλη του ΣΕΜΕΕ και ψήφησαν, ότι παίρνουν πίσω αυτή την ψήφο. Το ΣΕΜΕΕ πρέπει να αφεθεί να δείξει μόνο τη γύμνια του. Με τους γνωστούς κλακαδόρους και τα τσιράκια τους να παριστάνουν τους συνδικαλιστές του κλάδου.



Κάντε κλικ στη Φώτο και διαβάστε πως οι αριστοκρατία του ΣΕΜΕΕ εκθέτει και προσβάλει εγγράφως τους τυπογράφους  πού χρωστούν χρήματα στον Σύνδεσμο Εκτυπωτικών Μέσων Επικοινωνίας Ελλάδος ΣΕΜΕΕ. στην ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΣ ΣΤΗΝ ΕΤΉΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της 30/11/2009, Θα δημοσιοποιήσουμε όλη τη λίστα και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας ποιους συναδέλφους εκθέτουν. Διαβάστε αναλυτικά ανά έτος το χρέος στο ΣΕΜΕΕ. 

Διασυρμός των συναδέλφων από το ΣΕΜΕΕ και ντροπή για την ολιγαρχία της τυπογραφίας, η οποία δεν μπορεί να καταλάβει ότι δεν είμαστε όλοι προύχοντες, ούτε έχουμε τα κονέ και τις πολιτικές γνωριμίες για να γεμίζουμε κάθε μέρα τις μηχανές.


Συνάδελφοι, είναι χρέος μας να σηκώσουμε ανάστημα και να αντιδράσουμε.


Δε θα αφήσουμε να αλωνίζουν, γιατί δε θα αφήσουν τίποτα όρθιο. Δεν είναι ώρα για αναστολές, αναβολές και ψευτοδιλήμματα. Είναι ώρα για δράση.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------