Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Απογευματινή: H εταιρεία κρίνεται "βιώσιμη"

Δεδουλευμένα τεσσάρων μηνών και νόμιμες αποζημιώσεις μπορούν πλέον να διεκδικήσουν (τουλάχιστον) οι 130 εργαζόμενοι της εφημερίδας που έμειναν στον δρόμο μετά την απόφαση του εργολάβου/ ιδιοκτήτη/ διευθύνοντος συμβούλου Κ. Σαραντόπουλου να κλείσει την εφημερίδα τον Νοέμβριο του 2010 και να καταθέσει αίτηση πτώχευσης. 


Νόμιμες αξιώσεις μπορούν να διεκδικήσουν και άλλοι πιστωτές, όπως π.χ. η ΔΕΗ, καθώς η εταιρεία κρίνεται "βιώσιμη". Διότι, όπως έκρινε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, «δεν συντρέχουν οι αντικειμενικές προϋποθέσεις κηρύξεως της αιτούσας σε πτώχευση, επιπρόσθετα δε, αποδεικνύεται ότι η ένδικη αίτηση ασκήθηκε καταχρηστικά προς τον σκοπό δόλιας αποφυγής των δεδουλευμένων και πρέπει η αίτηση να απορριφθεί ως ουσία αβάσιμη».
---------------------------------
Ο κύκλος της χρεωκοπίας Λουκέτο σε πολλά κλαδικά περιοδικά και περιοδικά επαγγελματικών σωματείων και Ενώσεων αναμένεται, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει την επιδότηση μέσω μειωμένου τιμολογίου Ταχυδρομικών Τελών.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------