Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

6ο ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ 27-28 Οκτωβρίου στο Βελιγράδι

Το 6o Βαλκανικό Φόρουμ Εκτύπωσης (6th BPF) με την υποστήριξη της manroland AG και η πρώτη συνάντηση Initiative for Printers’ Education and Qualification (1st InPEQ) στα πλαίσια του 6ου BPF, θα πραγματοποιηθούν στις 27 και 28 Οκτωβρίου 2011 στο Βελιγραδι της Σερβίας.

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης είναι το Σωματείο Μηχανολόγων και Τεχνικών Γραφικών Τεχνών της Σερβίας (SGITS), το Πολυτεχνείο Βελιγραδίου, το τμήμα Μηχανολόγων και Σχεδιασμού Γραφικών Τεχνών του Πανεπιστημίου Νόβι Σαντ, η manroland Σερβίας και η manroland AG (Γερμανίας).


Καλεσμένοι στο 6ο BPF και το 1ο InPEQ είναι διευθυντές και μέλη των Εθνικών Συνδέσμων Λιθογράφων της Αλβανίας, Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Βουλγαρίας, Κροατίας, Σκοπίων, Ελλάδας, Ουγγαρίας, Ρουμανίας, Σερβίας, Σλοβενίας και Τουρκίας. Όπως και επαγγελματίες, ειδικοί και διευθυντές από την εκτυπωτική βιομηχανία των χωρών-μελών του BPF, η manroland και άλλοι πελάτες των χορηγών, συνεργάτες από τους Εθνικούς Συνδέσμους Λιθογράφων Ρωσίας, Ουκρανίας και Μολδαβίας, αντιπρόσωποι των σχολών και πανεπιστημίων έντυπων μέσων των βαλκανικών χωρών, της Γερμανίας, Ρωσίας, Ουκρανίας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών, μέλη της Intergraf, και οι δημοσιογράφοι του βαλκανικού και τοπικού κλαδικού τύπου.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------