Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

11χρονος Σύρος επιτέθηκε με αυτοσχέδια λεπίδα (!) και μαχαίρωσε 9χρονο Έλληνα!

Σκηνές θρίλερ εκτυλίχθηκαν σε σχολείο στην Θεσσαλονίκη καθώς 11χρονος Σύρος επιτέθηκε με αυτοσχέδια λεπίδα (!) και μαχαίρωσε 9χρονο Έλληνα! 

Ο 9χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς.  Πιο αναλυτικά...
ένα βίαιο περιστατικό εκτυλίχθηκε  σε σχολείο στη Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.  Κάτω από άγνωστους λόγους ένας 11χρονος μαθητής από τη Συρία επιτέθηκε και τραυμάτισε έναν 9χρονο Έλληνα  μαθητή, με λεπίδα που αφαίρεσε από μια ξύστρα.   

Ο 9χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς.  Ακολούθως οι γονείς του κατέθεσαν μήνυση μετά από το περιστατικό.  Από την άλλη πλευρά οι γονείς του 11χρονου αναζητούνται από την αστυνομία στο πλαίσιο του αυτόφωρου.  Το βίαιο περιστατικό επιβεβαίωσε και η Αστυνομία.  Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ 11χρονος μαθητής από την Συρία, επιτέθηκε σε έναν 9χρονο ημεδαπό μαθητή και τον τραυμάτισε  με μια λεπίδα που αφαίρεσε από μια ξύστρα.  

 Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν άγνωστες.   Eχει σχηματιστεί ήδη δικογραφία ενώ οι γονείς του Σύρου μαθητή αναζητούνται.  ο "πόσο ελαφρά" μάλλον το γνωρίζει ο 9χρονος και το νοσοκομείο Γεννηματάς... Θα είναι ενδιαφέρον να μάθουμε σε ποιο σημείο του σώματος κτύπησε τον Έλληνα ο 11χρονος Σύρος με το λεπίδι

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------