Κυριακή 12 Απριλίου 2020

ΑΝΉΛΙΚΑ ΓΥΦΤΑΚΙΑ 15-16 ΕΤΩΝ ΕΚΛΕΒΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ 42 ΧΡΟΝΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Αιγιαλεία: Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι δυο γύφτοι ηλικίας 16 και 15 χρόνων είχαν πάει στο εργοτάξιο για να κλέψουν καλώδια χαλκού αλλά είδαν μόνη της την άτυχη γυναίκα και σκέφτηκαν να επωφεληθούν Εφιαλτικές στιγμές έζησε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης μια γυναίκα υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι....
που εργάζεται ως φύλακας στο εργοτάξιο κατασκευής του προαστιακού στη Ροδοδάφνη Αιγιαλείας, όταν δέχθηκε επίθεση από δυο ανήλικους γύφτους οι οποίοι αποπειράθηκαν να την βιάσουν! Οι δυο δράστες επιτέθηκαν στην 42χρονη την στιγμή που είχε ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου της για να μπει μέσα και ο ένας την εμπόδισε να την κλείσει, ενώ ο άλλος της κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά της! Ταυτόχρονα, της έσκισαν τα ρούχα, την έριξαν στο έδαφος και προσπάθησαν να ασελγήσουν πάνω της!
Τρομοκρατημένη η 42χρονη, έβαλε τις φωνές και οι επίδοξοι βιαστές φοβήθηκαν ότι θα την άκουγαν συνάδελφοί της. Έτσι, εγκατέλειψαν τα σχέδιά τους και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Το θύμα κατήγγειλε την επίθεση στην Ασφάλεια Αιγίου και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως έρευνες, που οδήγησαν στην ταυτοποίηση των δραστών καθώς η 42χρονη τους αναγνώρισε από φωτογραφίες σεσημασμένων.
Οι δυο γύφτοι ηλικίας 16 και 15 χρόνων, που είχαν πάει στο εργοτάξιο για να κλέψουν καλώδια χαλκού αλλά είδαν μόνη της την άτυχη γυναίκα και σκέφτηκαν να επωφεληθούν, συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου. Σε βάρος της 37χρονης μητέρας του ενός ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------