Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ “ΠΑΜΕ” – ΑΥΤΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ; – ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ, ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ;

IMG_20200609_142711-2

Τρομακτικό και μόνο να το σκέφτεται κάποιος, ότι μπορεί να διδάξει στο παιδί του την Ελληνική ιστορία κάποιος που διεκδικεί ως εκπαιδευτικός τα δικαιώματά του, όποια κι αν είναι αυτά, με τη σημαία του ΠΑΜΕ στο χέρι.
Τη σημαία του συνδικαλιστικού οργάνου, του Κομμμουνιστικού Κόμματος στη χώρα μας. Ναι, είμαστε από τα λίγα κράτη στον πλανήτη που έχουν ακόμα Κομμουνιστικό Κόμμα.  Είναι τραγικό κάποιοι με λιγδιασμέμο μαλλί, αλλά πολύ περισσότερο με σκουριασμένες και ανθελληνικές ιδέες, να περιμένουμε να μάθουν γράμματα στα παιδιά μας. Είναι ανατριχιαστικό, οι απόγονοι των κατσαπλιάδων, να μαθαίνουν στα παιδιά μας την ιστορία του Έθνους.
Τις παρακάτω φωτογραφίες, τράβηξε ο ρεπόρτερ του makeleio.gr Νίκος Τσιαμτσίκας, που βρέθηκε στο σημερινό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο..
IMG_20200609_142701-1 IMG_20200609_142711-1

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------