Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Προβλέπουν φτώχεια, πείνα και 4.400.000 θανάτους Ελλήνων έως το 2025

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Ζούμε σε καιρούς που εκπλήσσεται κανείς όσο ποτέ άλλοτε μ’ αυτά που βλέπει, διαβάζει και ζει. Και ώσπου να συνειδητοποιήσει την νέα πραγματικότητα, μας παρουσιάζονται νέες καταστάσεις πολύ χειρότερες από τις προηγούμενες. Δημιούργησαν ένα περιβάλλον το οποίο το αλλάζουν εσκεμμένως συνεχώς από το κακό στο χειρότερο χωρίς σταματημό.
Πολλοί μελετητές, όσο και οργανισμοί ή εταιρείες, κάνουν προβλέψεις για το τι θα προκύψει τελικά. Υπάρχει μια εταιρεία, μια δεξαμενή σκέψης, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ από κάθε Κυβέρνηση όπως ισχυρίζεται, που ασχολείται με τους παγκόσμιους εξοπλισμούς και την πολιτική αεροπορία σε όλα τα επίπεδα. Αυτή είναι η Deagel. Με βάση τα στοιχεία της κάνει προβλέψεις για το μέλλον των χωρών. Τα πορίσματά της παρουσιάζονται στο Deagel.com. Για την ανάλυση των δεδομένων της έχει ως έτος βάσης το 2012 και κάνει προβλέψεις για το 2025. Οι προβλέψεις της ενδεχομένως ν’ αλλάζουν κάθε χρόνο, αλλά προκύπτουν πάντα με βάση τα τελευταία της στοιχεία.

Εδώ θα δούμε κατά σειρά πρώτα τις εκτιμήσεις για την Ελλάδα, την Ευρώπη, τις Μεγάλες Δυνάμεις και τέλος τα νέα δεδομένα στον πλανήτη. Οι προβλέψεις που αναφέρονται στην εν λόγω ιστοσελίδα για τη Ελλάδα, είναι χειρότερες από αποκαρδιωτικές όπως φαίνεται στον σχετικό πίνακα με τα στοιχεία της Ελλάδος μας.

Προβλέπουν ότι η Ελλάς από 11.000.000 θα έχει 6.600.000. Θα «χάσει» 4.400.000 κατοίκους έως το 2025. Ο αριθμός αυτός μπορεί να είναι μεγαλύτερος διότι το 2012 οι «ορδές των επενδυτών» δεν ήταν όσες σήμερα ώστε να υπολογίζονται στον γενικό πληθυσμό. Οπότε στα 6.600.000 κατοίκους της Ελλάδος το 2025 θα συνυπολογίζονται και οι περισσευούμενοι «επενδυτές». Η μείωση του πληθυσμού θα προκύψει λόγω εσωτερικών ταραχών (ίσως η πανδημία; εμβόλιο πανδημίας;) και όχι λόγω μετανάστευσης ή πολέμου, διότι κάτι παρόμοιο θα συμβεί και σε άλλες χώρες. Σε ολόκληρη την Ευρώπη θα μειωθεί δραστικά ο πληθυσμός! Οι δε ΗΠΑ θα χάσουν 132.000.000 κατοίκους! Σοκάρουν οι αριθμοί, αλλά θα τα δούμε με την σειρά.

Μειώνεται λοιπόν ο πληθυσμός της Ελλάδος κατά 40% το 2025, αλλά θα έχουμε παράλληλα μεγάλη μείωση του ΑΕΠ, στο μισό, που και ακόμα να παραμείνει το ίδιο το λογιστικό χρέος που μας φόρτωσαν, θα είναι πλέον πάνω από 500% του ΑΕΠ! Οπότε το κατά κεφαλήν χρέος (στοιχείο που μας το κρύβουν) θα είναι αστρονομικό. Το σοκ της οικονομίας της Ελλάδος θα είναι τέτοιο που οι εναπομείναντες Έλληνες θα βιώσουν ακραία φτώχεια. Η αγοραστική τους δύναμη θα είναι κάτω από το 30% της σημερινής. Δηλαδή, αυτά που αγοράζει κάποιος σήμερα με 28 ευρώ, θα τα αγοράζει με 100. Αυτό σημαίνει ότι οι Έλληνες το 2025 θα ζουν χειρότερα από τους τότε πολίτες της Αλβανίας, Βουλγαρίας, Αγκόλα, Αζερμπαϊτζάν, και άλλες παρόμοιες.

Ένα άλλο στοιχείο το οποίο προκαλεί σοκ, και το οποίο προδικάζει τον αφανισμό μας, είναι οι στρατιωτικές δαπάνες. Ο προϋπολογισμός για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας μειώνεται κατά 95%(!). Αυτό σημαίνει ότι η χώρα δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τα όπλα που θα έχει και η ύπαρξη της χώρας θα υπόκειται στις διαθέσεις της Τουρκίας. Μιας Τουρκίας που θα έχει το ίδιο χρονικό διάστημα αύξηση του πληθυσμού της κατά 15%, θα είναι δηλαδή 92.000.000, θα υπερδιπλασιάσει το ΑΕΠ της, θα μειώσει μεν τις στρατιωτικές της δαπάνες στο μισό, αλλά θα είναι 60 φορές μεγαλύτερες από τις δικές μας. Τα δεδομένα αυτά φαίνονται συγκεντρωτικά στον σχετικό πίνακα με στοιχεία Ελλάδος – Τουρκίας.

Όπως προκύπτει από την μελέτη των στοιχείων δεν θα υπάρχει πολεμική σύρραξη όπως την ξέρουμε, κάτι το οποίο εξηγείται με το οικονομικό και πληθυσμιακό σοκ που έρχεται στον πλανήτη, το βαρύ τίμημα το οποίο θα πληρώσει ΜΟΝΟ η λευκή φυλή! Τα στοιχεία το λένε αυτό.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------