Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

πως γίνονται οι δουλειές στο Ελλαδιστάν! 600.000.000 ευρώ πρέπει να του δώσει αύριο το πρωί το Ελληνικό δημόσιο!

 



Σας έχουμε ενημερώσει εγκαίρως για την ιστορική δικαστική διαιτησία μεταξύ Ελληνικού δημοσίου και του ξενοδόχου Μαντωνανάκη την οποία κέρδισε ο 2ος και το κράτος πρέπει να του καταβάλει άμεσα 600.000.000 ευρώ. Μαθαίνω λοιπόν ότι η κυβέρνηση παρακαλάει τον μεγαλοξενοδόχο Μαντωνανάκη προκειμένου να επέλθει ένας ιστορικός συμβιβασμός μετά την καταστροφική για το Δημόσιο απόφαση της διαιτησίας που έφερε τα πάνω κάτω, και αδειάσουν τα κρατικά ταμεία.


Εκεί που ο Μαντωνανάκης ήταν φεσωμένος στις τράπεζες μέχρι τον λαιμό και θα έχανε το Grand Resort Lagonisi, ξαφνικά μέσα από μια πραγματικά περίεργη δικαστική απόφαση βγήκε από πάνω, με το κράτος να του χρωστά και να πρέπει να του καταβάλει 600 εκατ. ευρώ!!!

Η πρόταση του Δημοσίου, γραμμένη όπως συμπληρώνουμε εμείς από χέρι πασοκικής προέλευσης, με βαθιές νομικές γνώσεις, πολύ κοντά στον πρωθυπουργό, είναι να υπάρξει συμβιβασμός στα 400 εκατ. ευρώ που θα καταβληθούν στον ξενοδόχο, και εκείνος να επιστρέψει στο Δημόσιο το ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Λαγονήσι!



Ο έμπειρος μεγαλοξενοδόχος, που από το ναδίρ βρέθηκε εν μιά νυκτί στο ζενίθ λόγω μιας απρόσμενης και αδικαιολόγητης για πολλούς δικαστικής απόφασης, η οποία βρίθει υπερβολών και αστήριχτων επιχειρημάτων που οδηγούν σε αυθαίρετα και αίολα συμπεράσματα, αντιλαμβάνεται ότι έχει μπροστά του μια χρυσή ευκαιρία!


Του οφείλουν 600, του δίνουν 400 και θέλουν πίσω το ξενοδοχείο!


Αυτός τι λέει: Ναι στα 400, ναι να πάρετε πίσω το ξενοδοχείο, από το οποίο όμως θα πληρωθούν τα δάνεια. Άρα, θέλει να του μείνουν και τα 400 εκατ. στο χέρι. Και παράλληλα βάζει στο τραπέζι τον όρο ότι θα διατηρήσει με σύμβαση μακράς διαρκείας την διαχείριση του Grand Resort. Ρε πως γίνονται οι δουλειές στο Ελλαδιστάν!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------