Τρίτη 6 Μαΐου 2008

Πρέπει οι "μικροι" να συσπειρωθούμε


Αγαπητέ φίλε,

Πριν από λίγο ενημερώθηκα για το blog σου, με το e-mail που έστειλες. Είναι καλή η προσπάθεια σου όμως όλα αυτά είναι απλά τουφεκιές στον αέρα.
Μπορούμε όλοι οι "μικροί" να συσπειρωθούμε και να διεκδικήσουμε το σωματείο μας (ΣΕΜΜΕ) να προασπίζει τα συμφέροντα πρώτα πρώτα των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων; Σε συνδυασμό βέβαια με τα συμφέροντα των εργαζόμενων γιατί εμείς τους έχουμε περισσότερο ανάγκη από ότι οι μεγάλοι του κλάδου μας.
Για μένα το πρόβλημα δεν είναι η Τυποεκδοτική και το λέω αυτό όχι επειδή ψηφίζω ΚΚΕ αλλά γιατί γνωρίζω ότι μέσα στο έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον που ζούμε η πάλη ανάμεσα στα μικρά και μεγάλα συμφέροντα θα είναι συνεχής.
Το πρόβλημά είναι το πως κατανέμονται οι δημόσιες δαπάνες στον κλάδο.
Ποιοί είναι εκείνοι που λυμαίνονται τις μεγάλες προμήθειες. Τα όποια επενδυτικά προγράμματα που προκηρύσσονται είναι κομμένα και ραμμένα για την αξιοποίησή τους από τους πολύ ισχυρούς του χώρου μας. Σε μας πέφτουν κάτι ψευτοπρογράμματα που στοχεύουν απλά στο να μας κλείσουν το στόμα. Γιαυτό λέω καλή η προσπάθειά σου. Αν όμως θέλουμε αποτέλεσμα πρέπει οι "μικροί" να συσπειρώθουμε.
Εγώ είμαι ΥΠΕΡ σε μια τέτοια προσπάθεια.

Αντώνης Παληός - Χίος

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------