Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ

ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΣΕ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΑ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΊΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΣΕΜΕΕ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ.

Διαβάστε ποιοι υποψήφιοι βουλευτές και συνδικαλιστές του κκε

υπογράφουν της Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας όλου του κλάδου. των εργατοτεχνιτών-τριών Κυτιοποιίας και Χαρτοκιβωτίων όλης της χώρας. Δημήτρης Δρακόπουλος, Δημήτρης Χαρός πληκτρολόγοι - δακτυλογράφοι - φωτοστοιχειοθέτες, σελιδοποιοί - γραφίστες στις Εκδοτικές - Βιβλιοχαρτοπωλικές Επιχειρήσεις κ στις Φωτοστοιχειοθετικές Επιχειρήσεις όλης της χώρας. Δημήτριος Δρακόπουλος, Δημήτριος Χαρός στην εκτυπωτική βιομηχανία στα λιθογραφεία τα εργοστάσια και επιχειρήσεις γραφικών τεχνών όλης της χώρας. ΣΕΜΕΕ Δημήτρης Δρακόπουλος, Δημήτριος Χαρός των Τεχνικών τύπου (εργατοτεχνιτών τυπογράφων) που απασχολούνται στις ημερήσιες επαρχιακές εφημερίδες όλης της χώρας πλην ΑΘΗΝΩΝ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δρακόπουλος Δημήτριος, Χαρός Δημήτριος των εργαζομένων στα βιβλιοδετεία όλης της χώρας Δρακόπουλος Δημήτριος και Χαρός Δημήτριος και άλλες ΣΣΕ που δεν είναι δυνατών να αναφερθούν όλες. Είναι πλέον άμεση η ανάγκη για όλο τον κλάδο της τυπογραφίας

η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ μιας ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

Ακόμα, συνεχίζουν στο σκοτάδι να μαγειρεύουν την φετινή ΣΣΕ το ΣΕΜΕΕ με τους βουλευτοσυνδικαλιστές του κκε και την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ.

Με τα χιλιάδες μικρομεσαία τυπογραφεία

και τους εργαζόμενους

δεν μπορεί να παίζει κανένας. Στο προσκήνιο έρχεται η ανάγκη της ίδιας της ανατροπής, της ριζικής αλλαγής του σημερινού, τρόπου οργάνωσης του ίδιου του ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ και ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ συνδικαλισμού. Αφού με αυτό συνδέεται η επίθεση που όλο και πιο έντονα δέχονται τα τυπογραφεία και οι εργαζόμενοι στα δικαιώματά τους από το μονοπώλιο πλέον της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------