Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Το παράδειγμα του Ελεύθερου Τύπου θα ακολουθήσουν και άλλοι εκδότες!

Από την εποχή του Κοσκωτά έχει να συμβεί τέτοιο "κανόνι" στα Ελληνικά ΜΜΕ. Το ζεύγος Αγγελόπουλου ανακοίνωσε ότι κλείνει τον «Ελεύθερο Τύπο» και το ραδιοφωνικό σταθμό City 99,5, και ότι αποχωρεί οριστικά από κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο των ΜΜΕ. Πάντως στα εγκαίνια του Σαββάτου το ζεύγος Αγγελόπουλου δεν εμφανίστηκε. Πολλές είναι οι ερμηνείες που δίνονται. Δεν κλήθηκαν; Ή δεν πήγαν; Ήταν πολιτικοί οι λόγοι ή προσωπικοί; Μέσω e-mail ενημερώθηκαν οι περίπου 350 εργαζόμενοι για το λουκέτο που μπήκε στα δύο μέσα ενημέρωσης.

Και όπως πάντα Tο ΚΚΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του σε όλους τους εργαζομένους του «Ελεύθερου Τύπου» και του City. Με τη TYPOEKDOTIKH συντρόφια με την TYPOEKDOTIKH? θα κλείσετε και όλα τα τυπογραφεία και τα ατελιέ που απέμειναν. Και όπως πάντα θα εκφράσετε την αλληλεγγύη σας σε όλους τους άνεργους τυπογράφους. Ξεκληρίζεται η τυπογραφεία!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------