Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Πλήγμα για τους εργαζόμενους ο λαϊκός μονόδρομος, για ακόμα μεγαλύτερα κέρδη

E, E! Μην κάνετε σαν να ανακαλύψατε την Αμερική! Κατάργησε και την πάλη των τάξεων!

Η Τυποεκδοτική από την αρχή της λειτουργίας της σάρωσε όλα τα μεγάλα έντυπα και τις δουλειές του δημοσίου. Είχε και έχει τα πλέον σύγχρονα τυπογραφεία. Δημιουργήθηκε με τον τότε αναπτυξιακό νόμο και το τσάμπα χρήμα που έμπαινε στα ταμεία από τα μέλη του κόμματος. (Αυτός ήταν ένας τρόπος για να ξεπλυθεί το χρήμα της Ανατολικής Γερμανίας και τα μηχανήματα που πρόσφερε στο τυπογραφείο). Η πλειοψηφία των εργαζομένων εκεί είναι επιδοτούμενοι του ΟΑΕΔ, να μην σας πω για τα πόσα εκατομμύρια δραχμούλες (τότε) ροκανίστηκαν στον Περισσό από τα εκπαιδευτικά προγράμματα της ΕΟΚ. Παρόλο που ήταν κατά των εκπαιδευτικών μαθημάτων ως εκφυλιστικά του καπιταλισμού και από την άλλη σάρωνε ο Περισσός το ζεστό χρήμα.

Και για όσους δεν ξέρουν. Η τελευταία διάσπαση δεν έγινε για κανέναν απολύτως ιδεολογικό λόγο. Η διάσπαση έγινε όταν κάποια μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ζήτησαν από το Πολιτικό γραφείο ενημέρωση για τις επιχειρήσεις του κόμματος. Και άρχισε η σφαγή με πρωτοπαλίκαρο την Αλέκα. Άξιος ο μισθός της.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------