Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

ΕΚΛΟΓΕΣ της Ένωσης την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Το δικαίωμα του «εκλέγειν» έχουν μόνο 
τα Τακτικά μέλη της Ένωσης, 
εφ' όσον είναι οικονομικά τακτοποιημένοι.
Οι Εκλογές για την ανάδειξη του νέου 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και της 3μελούς Εξελεκτικής Επιτροπής, θα διεξαχθούν την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010, από τις 10:00 εώς τις 22:00 στην αίθουσα των γραφείων της Ένωσης, Μυλλέρου 19, Μεταξουργείο, Αθήνα, (τηλ. 210 522 4813).

 Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις για εγγραφές, συνδρομές, την ιδιότητα του μέλους αλλά και για τις διαδικασίες των συνελευσεων και τις εκλογές δίνονται τηλεφωνικά στο: 210 522 4813 (Δευτέρα εώς Πέμπτη 18:00-20:00) ή μέσω mail στη διεύθυνση:info@gda.gr

Εγγραφές νέων μελών, που θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές (εφ΄όσον πληρούν τις προϋποθέσεις), θα γίνονται μέσω της Γραμματείας μέχρι και την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010 και ώρα 19:00.
Τα Τακτικά μέλη της Ένωσης, που θα βρίσκονται στην Περιφέρεια Αττικής, (ανεξάρτητα που έχουν δηλώσει διεύθυνση), θα ψηφίσουν προσερχόμενοι την ώρα και στον χώρο που έχει ανακοινωθεί ότι θα διεξαχθούν οι εκλογές.
Τα Τακτικά μέλη της Ένωσης, που έχουν δηλώσει διεύθυνση εκτός της Περιφέρειας Αττικής, μπορούν να συμμετέχουν στη διαδικασία ψηφίζοντας με ταχυδρομική επιστολή. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν μέσω της ιστοσελίδας της Ένωσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------