Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Τους τωρινούς πολιτικούς μας, θα τους διαγράψει η ιστορία...


-Με στάση πληρωμών προς το Δημόσιο καθώς και με μεταφορά της έδρας των επιχειρήσεων τους εκτός Ελλάδας, σε κοινοτικές χώρες με χαμηλή φορολογία προειδοποιούν μικρομεσαίες επιχειρήσεις εάν η κυβέρνηση επιμείνει στην αύξηση των φόρων και δεν δώσει αναπτυξιακά κίνητρα στην μικρομεσαία ελληνική επιχειρηματικότητα.

-Σύμφωνα με την έρευνα, έως το τέλος του 2011 προβλέπονται 170.000 «λουκέτα» σε μικρές και πολύ μικρές. Παράλληλα ενδέχεται να χαθούν 300.000 θέσεις εργασίας, ενώ εκτιμήσεις της Συνομοσπονδίας αναφέρουν πως το πρώτο εξάμηνο του 2010 χάθηκαν ήδη 88.000 θέσεις.

-Υπήρξε ζημιά στα ασφαλιστικά ταμεία της τάξεως των 20 εκατ. ευρώ, λόγω της υπερτιμολόγησης των δομημένων ομολόγων. Αυτό παραδέχτηκε ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Αλ. Πιλάβιος στη χθεσινή του κατάθεση στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάρτυρας είπε πως τα Ταμεία θα μπορούσαν να είχαν αγοράσει φθηνότερα τα ομόλογα αν δεν είχε υπάρξει η διαμεσολάβηση της ΝΑΜ, που τα αγόρασε από τη JP Morgan και στη συνέχεια τα πούλησε στα Ταμεία.

-Αναστολή των αναγκαστικών μέτρων είσπραξης ληξιπρόθεσμων οφειλών ανακοίνωσε το ΙΚΑ, μέχρι τις 15 Οκτώβρη που λήγει η προθεσμία ένταξης στο πρόγραμμα ρύθμισης.

-ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3500 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΕΘ... ΜΑ ΚΑΛΑ...ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΚΤΛ;;;
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ...

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------