Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Δικαίωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο εργαζόμενη

Δικαίωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο εργαζόμενη από την οποία ζητήθηκε να ενταχθεί σε καθεστώς εκ περιτροπής εργασίας, υποχρεώνοντας παράλληλα τους εργοδότες της να την απασχολούν με καθεστώς πλήρους απασχόλησης.
Το Πρωτοδικείο, αριθμός απόφασης 8606/2011, διατάσσει την ακύρωση της απόφασης της επιχείρησης να επιβάλλει την εκ περιτροπής εργασία, τονίζοντας πως οι προϋποθέσεις του νόμου για την εφαρμογή της είναι πολύ συγκεκριμένες. Έτσι επιβάλει στην εν λόγω επιχείρηση να απασχολεί την αιτούσα εργαζόμενη 30 ημέρες τον μήνα.
Επιπλέον το δικαστήριο έλαβε σοβαρά υπόψη του το γεγονός πως για την αιτούσα, όπως τόνισαν οι δικηγόροι της, Δημ. Περπατάρης και Κωνσταντίνα Κονιδάρη, ο μισθός της αποτελεί το μοναδικό της βιοποριστικό μέσο και η ενδεχόμενη μείωση των αποδοχών της θα την θέσει προ σοβαρών προβλημάτων επιβίωσης.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------