Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Στη μάχη για την επιτυχία των στάσεων εργασίας

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για την επιτυχία των τρίωρων στάσεων εργασίας στις22 Σεπτέμβρη (στην αρχή της πρωινής και της απογευματινής βάρδιας), μπαίνουν οι δυνάμεις της ταξικής Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου. Οι στάσεις εργασίας, εντάσσονται στη μάχη για την υπογραφή ικανοποιητικών κλαδικών συλλογικών συμβάσεων εργασίας, η οποία κορυφώνεται στις 11 Οκτώβρη με την 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η Ομοσπονδία σε όλο τον κλάδο.
Σε αυτό το πλαίσιο, τούτες τις μέρες γίνεται σειρά περιοδειών και συζητήσεων με εργαζομένους του κλάδου, προκειμένου να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργία. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γ. Τόλης, βρέθηκε στη βιομηχανική ζώνη της Πάτρας όπου περιόδευσε σε εργοστάσια της εκτυπωτικής βιομηχανίας και της χαρτοβιομηχανίας, ενώ παρέστη σε σύσκεψη σωματείων και σωματειακών επιτροπών του κλάδου της περιοχής. Επίσης, τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, Γ. Πέρρος και Γ. Σκιαδιώτης θα περιοδεύσουν σε χώρους της εκτυπωτικής βιομηχανίας και των γραφικών τεχνών στη Δυτική Αττική και στα Μεσόγεια (Κορωπί - Παιανία - Λαύριο).

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------