Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

EUROPEAN DESIGN AWARDS 2012

Τα European Design Awards είναι μια από τις πλέον αξιόπιστες διοργανώσεις κύρους παγκοσμίως, αφού την κριτική τους επιτροπή απαρτίζουν συντάκτες των εγκυρότερων ευρωπαϊκών περιοδικών γραφιστικής, ενώ παρόν στη διαδικασία κρίσης δίνει πάντα και ένας εκπρόσωπος της Icograda που έχει ρόλο παρατηρητή.
Η ελληνική γραφιστική κοινότητα ανελλιπώς δίνει το παρόν και ως τώρα δεν έχει υπάρξει ούτε μία χρονιά που να μην έχει κερδίσει τουλάχιστον ένα χρυσό βραβείο. Οι επιτυχίες στο θεσμό αυτό είχαν ως αποτέλεσμα παρουσιάσεις και αφιερώματα σε ελληνικά γραφεία από έντυπα παγκοσμίου κύρους, όπως το Novum, το KAK, το étapes, κ.λπ.
Το κόστος συμμετοχής για τα ED-Awards 2012 είναι 120 ευρώ ενώ η αποστολή έργων θα γίνεται μέχρι και τις 7 Μαρτίου στα γραφεία του +DESIGN, Σωκράτους 157, Καλλιθέα 17673.
Tα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, το οποίο συν τοις άλλοις έχει επιλεγεί ως η Παγκόσμια Πρωτεύουσα του Design για το τρέχον έτος.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------