Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ο τσάμπας πέθανε!!!

@ Την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 6 το πρωί της Δευτέρας 24 Σεπτεμβρίου έως τις 6 το πρωί της Τρίτης αποφάσισαν οι Ενώσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Η κινητοποίηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου.

@ Με 24ωρη προειδοποιητική απεργία σήμερα Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012 σε όλες τις επιχειρήσεις του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη απαντάει το Διασωματειακό στην απόλυση συναδέλφου. Η απεργία κηρύσσεται έπειτα από απόφαση της γενικής συνέλευσης των εργαζόμενων στο συγκρότημα την Πέμπτη. Οι εργαζόμενοι ζητούν την ανάκληση της απόλυσης, ενώ απαιτούν την κήρυξη κλιμακούμενων απεργιών.

@ Νέες επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες έχουν ξεκινήσει όλοι οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Αυριανή» του Γιώργου Κουρή, πολλοί από τους οποίους παραμένουν απλήρωτοι από την εργοδοσία από τον Νοέμβριο του 2010.

@ Έρευνα για τις δραστηριότητες δημοσιογράφων και τις σχέσεις τους με εταιρείες δημοσίων σχέσεων, αλλά και εταιρείες που εμπλέκονται σε σκανδαλώδεις συναλλαγές με το Δημόσιο, έχει ξεκινήσει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ).

@ Συνεχίζοντες οι ρατσιστικές επιθέσεις εναντίων των Ελλήνων. Πρωτοφανές περιστατικό ξυλοδαρμού στην Πάτρα με δράστη λαθροαλλοδαπό και θύμα 19χρονη κοπέλα από την Πάτρα, σε καφετέρια στην οδό Ραδινού. Ενώ η νεαρή Ελληνίδα φοιτήτρια έπινε καφέ με μια φίλη της, τις πλησίασε ένας Αφρικανός λαθρό, ο οποίος πουλούσε cd. Οι δυο κοπέλες δεν ήθελαν να αγοράσουν κι αυτό εξόργισε τον αλλοδαπό που χαστούκισε τη φοιτήτρια, την κλώτσησε στα πόδια και μετά εξαφανίστηκε! Για το περιστατικό έγινε επίσημη καταγγελία από τη φοιτήτρια στις αστυνομικές αρχές.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------