Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ;

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
Ενάντια στις προτάσεις για σύσταση εξεταστικής επιτροπής τοποθετείται το ΚΚΕ.

 Ενάντια στις προτάσεις για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία και τους λόγους που η χώρα οδηγήθηκε στο μνημόνιο που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, τοποθετείται το ΚΚΕ.


Υπέρ της εξεταστικής Επιτροπής για την επιβολή του Μνημονίου τάσσεται η Χρυσή Αυγή που στηρίζει την απόδοση ευθυνών σε  όσους είχαν προαποφασίσει τη διάλυση της Ελλάδος». «Η επιβολή του Μνημονίου συνιστά έγκλημα που οδηγεί τη χώρα μας στην καταστροφή και τον λαό μας στην εξαθλίωση. Η Χρυσή Αυγή στηρίζει ανεπιφύλακτα κάθε πρωτοβουλία υπέρ της απόδοσης ποινικών ευθυνών σε όσους είχαν προαποφασίσει τη διάλυση της Ελλάδος» αναφέρει το κόμμα στην ανακοίνωσή του.

Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή !
Νέα δημοσκόπηση έρχεται να ταράξει ακόμη περισσότερο τα ήδη διαταραγμένα νερά της πολιτικής σκηνής στην Ελλάδα. Η εφημερίδα «Το Ποντίκι» και η εταιρεία δημοσκοπήσεων Pulse πραγματοποίησαν τη συγκεκριμένη μέτρηση της κοινής γνώμης, τα αποτελέσματα της οποίας ήταν λίγο ή πολύ αναμενόμενα.
Είναι χαρακτηριστικό πως όλα τα κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής, εμφανίζουν κάμψη συγκριτικά με το εκλογικό αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου. Ιδιαίτερα τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, εμφανίζουν σοβαρή κάμψη, απότοκο της γενικής δυσαρέσκειας από τις κυβερνητικές επιλογές, όπως αναλυτικά θα δούμε παρακάτω.
Τη δυσαρέσκεια αυτή όμως δεν καρπώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επίσης υποχωρεί, αλλά η χρυσή Αυγή, η οποία εμφανίζει άνοδο 3,6% (4,6% μετά την αναγωγή επί των εγκύρων)! Η αύξηση του ΚΚΕ είναι οριακή και, προς το παρόν, δείχνει «φρένο» στη ραγδαία πτώση που εμφάνισε μεταξύ των εκλογών Μαΐου και Ιουνίου.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της μέτρησης :
● Η Ν.Δ. στο 22,5% έναντι 29,7% στις εκλογές.
● Ο ΣΥΡΙΖΑ 21,5% έναντι 26,9%.
● Η Χρυσή Αυγή 9,5% έναντι 6,9%.
● Το ΠΑΣΟΚ 7,5% έναντι 12,3%, και μάλιστα με τη δημοσκόπηση να διενεργείται εν μέσω του εορτασμού των 38 χρόνων από την ίδρυση του.
● Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 6%  έναντι 7,5%.
● Η ΔΗΜΑΡ 4% έναντι 6,3%.
● Το ΚΚΕ 4,5% έναντι 4,5%.
● Άλλο Κόμμα δηλώνει το 6,5% (7%) έναντι 6%, με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τους οικολόγους Πράσινους και τη Δημιουργία Ξανά-Δράση να πιάνουν το 1% να ξεχωρίζουν φτάνοντας το 1%, ενώ οι αναποφάσιστοι κινούνται στο επίπεδο του 8,5% (9,5%).

Και η κατάντια μας. Τα δίνουν όλα, λοιπόν, για τους λαθρομετανάστες, στο ΚΚΕ και στον ΣΥΡΙΖΑ. Μια ζωή στην υπηρεσία των ξένων! αφρο-ασιατών λαθρομεταναστών για να νομιμοποιηθούν και να βρίσκουν εργασία πιο εύκολα. Ιδού τα χάλια τους και τα συμπεράσματα δικά σας: Στοιχεία που σοκάρουν ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ καθώς η ανεργία για τον Ιούνιο εκτινάχθηκε στο 24,4%. Οι Έλληνες Άνεργοι είναι πλέον επίσημα 1.216.410 άτομα, καθώς μέσα σε έναν χρόνο περίπου 1.000 Έλληνες εργαζόμενοι έχαναν κάθε ημέρα την εργασία τους. 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------