Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Στους καιρούς της μεγάλης εξαθλίωσης το σοβαρό και σημαντικό έργο της Διοίκησης του ΣΕΜΕΕ

Τα νέα του ΣΕΜΕΕ 
06.12.12
ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Σ.Ε.Μ.Ε.Ε.

Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου με τη συμμετοχή 34 επιχειρήσεων (άντε γεια δηλαδή). Αφού διαπιστώθηκε απαρτία (με 34), έγιναν οι αρχαιρεσίες.

 
Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των πεπραγμένων της χρονιάς που πέρασε, όπου και έγινε αντιληπτό το σοβαρό και σημαντικό έργο της Διοίκησης (που το είδαν;;; εκτός και εάν εννοούν την διάλυση του συνδέσμου και την ενοικίαση του κτηρίου και των γραφείων).

Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των συνέδρων, για διάφορα θέματα που αφορούν το Σύνδεσμο και ειδικότερα τα οικονομικά του Συνδέσμου και πιθανές λύσεις για την εξεύρεση νέων πόρων, την πιθανή εκμετάλλευση του κτιρίου του Συνδέσμου (εδώ ακριβώς είμαστε), τις εξελίξεις της Σχολής, την εγγραφή συνδεδεμένων μελών και την τροποποίηση του Καταστατικού, την προσέλκυση νέων μελών και τη διεύρυνση του κλάδου και τέλος, τις διαγραφές μελών με οφειλές προηγούμενων ετών.

 Η φετινή Γενική Συνέλευση χαρακτηρίστηκε από την πλειοψηφία των παρευρισκόμενων μελών, ως πολύ σημαντική!!!, αποτελεσματική!!! και εποικοδομητική!!! Συνέλευση των τελευταίων ετών.
 ---------------------------------

 Λησμόνησαν να πουν ότι έχουν ήδη τσακίσει την Ελληνική τυπογραφεία, δεν λένε κουβέντα για την εισαγόμενη τυπογραφεία γιατί κάποιοι έχουν συμφέροντα στην Βουλγαρία, και είναι ανύπαρκτοι στα προβλήματα του κλάδου.
Εμεις να ευχηθούμε, περαστικά, και του χρόνου!!!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------