Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Οι κροκόδειλοι που κλαίνε

Άμεση ήταν η απάντηση των συναδέλφων στην τρομοκρατική απόλυση που προχώρησε η Διοίκηση της Βιβλιοσυνεργατικής.

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στις 4ωρες στάσεις εργασίας στο τέλος κάθε βάρδιας.
Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στο μπλοκ της Βιβλιοσυνεργατικής
πίσω από το πάνω της Σωματειακής Επιτροπής του εργοστασίου
στην Απεργία την Τετάρτη 20/02/12 στις 9:30 στην Πλ.Βάθη.
Η Διοίκηση της εταιρείας προχώρησε σε μια καθαρά εκδικητική απόλυση του συναδέλφου Κώστα Μ..............., αμέσως μετά τη συμμετοχή του στη στάση εργασίας που είχε αποφασίσει το Σωματείο και η Ομοσπονδία. Η ειρωνεία είναι, πως η στάση εργασίας έγινε ενάντια στην κυβερνητική και εργοδοτική τρομοκρατία. Φαίνεται ότι τους ενόχλησε η αγωνιστική στάση και η δράση του συναδέλφου, στο χώρο του  εργοστασίου. Τους ενόχλησε που ο συνάδελφος ήταν πρωτοπόρος στις απεργιακές κινητοποιήσεις. Τους ενόχλησε που η θέση του ήταν ξεκάθαρα με τους εργάτες και όχι με την εργοδοσία.
Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων
 Η στάση εργασίας έγινε ενάντια στην κυβερνητική και εργοδοτική τρομοκρατία!!!....
Ρεεεε!!! που  κάνατε στάση εργασίας, "ενάντια στην κυβερνητική και εργοδοτική τρομοκρατία" σε ένα Ελληνικό εργοστάσιο που προσπαθεί να επιβιώσει και εσείς το πολεμάτε εδώ και 6 μήνες διώχνοντας του όλους τους πελάτες. 
Έχετε βάλει κομματικό στόχο την  Βιβλιοσυνεργατική που "δεν ξέρει εάν θα υπάρχει αύριο" και τους Έλληνες εργαζόμενους;;;. 
Δεν σκέπτεστε τις οικογένειες των εργαζομένων και τα παιδιά τους εάν καταφέρετε να κλείσετε το εργοστάσιο;;;
 
Συντρόφια, θα το ξαναπούμε: οδηγείται συνειδητά τους Έλληνες εργαζομένους στην ανεργία.  Δεν σας ενδιαφέρει τίποτα, ούτε εάν κλείσει το εργοστάσιο ούτε εάν μένουν άνεργοι οι εργαζόμενοι, ούτε ποτέ καταφέρατε να ανατρέψατε καμία απόλυση ή να σώσετε με συνεννόηση και εργασιακή ειρήνη κανένα τυπογραφείο. 
Είστε μόνο λόγια, λόγια, λόγια και μονοήμερες εκδρομές στο σύνταγμα. Ο στόχος σας είναι να καταστρέψετε ολοκληρωτικά την Ελληνική τυπογραφία, τους Έλληνες εργαζόμενους ώστε να τους αντικαταστήσετε στο μέλλον εύκολα με τους νέους ελληνοποιημένους γελοιοποιημένους ψηφοφόρους σας, να μαζέψετε πάλι όλες τις δουλειές στην τυποεκδοτική και δεν κοιτάτε καθόλου τα χάλια σας που μετά από 80 χρόνια αγώνες και θυσίες καταργήθηκαν όλες οι ΣΣΕ, η ανεργία έφτασε στο 28% και το ΚΚΕ στο 4,5%.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------