Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΗΛΙΘΙΕ..........

Μετά την υπογραφή του τρίτου και τέταρτου «αριστερού» μνημονίου μαζί με τον κόφτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και της νέας φοροκαταιγίδας, οι κομμουνιστές μαζί με τους σοσιαλΗστές και την αντιπολίτευση πλέουν σε πελάγη ατιμωρησίας παρ' όλο που τα λουκέτα στον ιδ. τομέα πέφτουν βροχή. Ο πολιτικός αυτισμός στο μεγαλείο του.

Η διοίκηση της εταιρίας ΒΙΣ στο Βόλο μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες χαρτονιού, μετά τον στραγγαλισμό της από την κυβερνητική πολιτική, ανακοίνωσε το κλείσιμο του τμήματος χαρτοποιίας και τις απολύσεις όλων και τον 31 εργαζομένων στη μονάδα.

Αποτέλεσμα εικόνας για κκε τυπογραφειο
Προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι 130 εργαζόμενοι στη δεύτερη μονάδα της επιχείρησης που κατασκευάζει τα χαρτοκιβώτια, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πληρωμές του προσωπικού γίνονται με καθυστέρηση δύο περίπου μηνών.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, εδώ και δύο χρόνια η μονάδα υπολειτουργούσε ή δε λειτουργούσε καθόλου, ενώ οι εργαζόμενοι έχουν τεθεί διαδοχικά σε εκ περιτροπής εργασία και σε διαθεσιμότητα μήπως άλλαζε οι πολιτική της κυβέρνησης και σωζόταν το εργοστάσιο.

Ο ιδιοκτήτης της χαρτοβιομηχανίας ΒΙΣ προχωρεί πλέον, στο οριστικό κλείσιμο προσπαθώντας να σώσει την μονάδα κατασκευής χαρτοκιβωτίων.

Έτσι εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα της βασικής μονάδας παραγωγής της εταιρείας, αυτής των χαρτοκιβώτιων (Χ/Κ), η οποία αποτελούσε πάντα την κύρια δραστηριότητα της επιχείρησης, τονίζει η ΒΙΣ.

Ιστορική διαδρομή:
Η ΒΙΣ ξεκίνησε την λειτουργία της το 1936 και αποτέλεσε την πρώτη βιομηχανική εταιρεία που είχε σαν αντικείμενο της τη συσκευασία, αξιοποιώντας το πιο έξυπνο και διαχρονικό παγκοσμίως υλικό, το κυματοειδές χαρτόνι. Από το 1971 η εταιρία βρίσκεται στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------