Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

η Αριστερά ό,τι έγκλημα κάνει είναι «καθαγιασμένο» από κάποιον «αριστερό θεό»,

13344633_10206507664991707_124348794769897940_n




 

Αποδείχτηκε ότι όλο το πολιτικό σύστημα πού παρουσιάζεται ως δημοκρατία διαλόγου και αντιθέσεων, αποτελεί μία φρικτή πλεκτάνη από συγκοινωνούντα δοχεία

Σάρκα από την σάρκα τους είναι και το παρακράτος των ψευτοεπαναστατών που δρα με ψεύτικες διακηρύξεις. Γι ́αυτό δεν έθιξαν ποτέ αυτοί οι ψεύτικοι "επαναστάτες" ούτε τρίχα από τα κυβερνητικά ανδρείκελα για να υποστεί η χώρα μας το ιστορικότερο και φρικτότερο ολοκαύτωμα που έγινε στην ιστορία τής ανθρωπότητας! και να γίνουν ψυχροί εκτελεστές τού Ελληνικού λαού.

Εξανάγκασαν σε αυτοκτονία δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες.
Διώχτηκε από την πατρίδα όλος ο ανθός τής παραγωγικότητας.
Στραγγαλίζουν κάθε οικονομική δράση και εξανάγκασαν εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας να μεταφερθούν σε γειτονικές χώρες ενώ την ίδια στιγμή υποκρίνονται ότι αγωνίζονται να αυξήσουν τα φορολογικά έσοδα, να φέρουν την "ανάπτυξη" και να κτυπήσουν την ανεργία!.

Πνίγουν τον πολίτη με απανωτούς δολοφονικούς φόρους. Τον πολιορκούν καθημερινά με φόβους και φρικτά ψέματα προσπαθώντας να του δημιουργήσουν ενοχές για εγκλήματα της εξουσίας των πολιτικών ανδρεικέλων. ́Εβαλαν χέρι ακόμα και στην ιδιοκτησία των Ελλήνων.

Άνοιξαν τα σύνορα σε κάθε μορφής ολέθρια απειλή. Διαλύουν τον στρατό και την άμυνα. Προστατεύουν τον εισβολέα όταν μπαίνει στην χώρα ενώ καταδικάζουν σκανδαλωδώς τον αμυνόμενο πολίτη.

 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------