Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Το θέμα είναι ότι το ΚΚΕ δεν έχει άλλα ψέματα να πει…Γιατί έχουν διαψευστεί από τα γεγονότα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΚΕ μισθος 1250 
Με τις ευλογίες των κομμουνιστών, η κατάσταση στους χώρους δουλειάς έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο σφαγείο για τα δικαιώματα, τις κατακτήσεις και τις ανάγκες των εργαζομένων.  Η επίθεση που δεχόμαστε σαν χώρα από τα αφεντικά τους θα συνεχιστεί. Τα αντεργατικά μέτρα της δεύτερης φοράς αριστεράς δεν έχουν σταματημό.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΚΕ κατωτατος μισθος 1400 
 Η κομμουνιστές της κυβέρνησης με την βοήθεια του ΚΚΕ, των ΜΜΕ, δημοσιογράφων και συνδικαλΗστών, αξιοποιώντας όλο το νομοθετικό οπλοστάσιο που τους έχουν εξασφαλίσει η σημερινή και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, τσακίζουν μισθούς, μεροκάματα, ασφάλιση, εργασιακές σχέσεις και βάζουν λουκέτα παντού. 

Καθημερινά, εκβιάζουν εργάτες, αγρότες, ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους, εργαζόμενους να δεχτούν τη χειροτέρευση των όρων δουλειάς με το «μπαμπούλα» των φόρων της φυλακής, των απολύσεων και της ανεργίας.

Από την άλλη όμως το τιμημένο ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ δεν ξεχνά, είναι και πάλι μπροστάρης στους αγώνες με αστεία βιντεάκια και αριστερή μπουρδολογία για να κοιμίσει τους Έλληνες εργάτες ξεχνώντας ακόμα και το πάγιο αίτημα των επαναστατών τους Περισσού για κατώτατο μισθό για όλους ανεξαιρέτως, τα 1.400 ευρώ και επίδομα ανεργίας 1.120 ευρώ .

Απολαύστε τους


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------