Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Ακόμα δεν έχει αρχίσει ο εφιάλτης

Λίγες ώρες μετά την αιματηρή επίθεση σε τρένο της Γερμανίας, αναγνωρίστηκε ο 17χρονος Αφγανός μουσουλμάνος τζιχαντιστής που σε περιφερειακό τρένο κοντά στο Βίρτσμπουργκ της Γερμανίας σκόρπισε τον πανικό κρατώντας μαχαίρι και τσεκούρι σφάζοντας και τραυματίζοντας σοβαρά 21 επιβάτες.

Ο δράστης λέγεται Μοχάμεντ Ριάντ, στην Γερμανία βρεθυκε λαθρομετανάστης ασυνοδευτος ανήλικος και σε βίντεο που δημοσιεύθηκε καταγράφεται να κοιτάζει την κάμερα και κρατώντας μαχαίρι να δηλώνει ότι είναι «στρατιώτης του ισλαμικού χαλιφάτου».

Ο 17χρονος στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα κραδαίνοντας μαχαίρι απειλεί με επιθέσεις και τονίζει ότι οι τζιχαντιστές θα «χτυπήσουν» πόλεις και αεροδρόμια.

«Θα πραγματοποιήσω επίθεση αυτοκτονίας στη Γερμανία. Θα σας πολεμήσω όσο περισσότερο μπορώ, θα σας σφάξω», δηλώνει ενώπιον κάμερας ο νεαρός 17χρονος τζιχαντιστής και προσθέτει: «Το Ισλαμικό Κράτος θα σας επιτεθεί παντού, στα χωριά, τις πόλεις, τα αεροδρόμιά σας».

Υπενθυμίζεται πως ο 17χρονος φώναζε πριν επιτεθεί στους επιβάτες του τραίνου : «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος»

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------