Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Άρχισαν πάλι τα Je Suis



Τελικά δεν είμαστε μόνο εμείς οι νεοέλληνες οι πιο ηλίθιοι στο Σύμπαν. Και οι Γάλλοι μυαλό δεν βάζουν. Πραγματικά όπως στρώνεις, κοιμάσαι.


Συνεχίστε έτσι και θα δείτε πόσο σύντομα ολόκληρη η Ευρώπη θα ισοπεδωθεί.

«Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ» ! 
Μόλις λίγους μήνες μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι που έβαψε με αίμα το Μπατακλάν και κατά την οποία σκοτώθηκαν από μουσουλμάνους 132 άνθρωποι, η Γαλλία ζει ακόμη μια μαύρη νύχτα μετά το μακελειό στη Νίκαια, όπου φορτηγό με οδηγό τον 31χρονος μουσουλμάνο Mohamed Lahouaiej Bouhlel Τυνησιακής καταγωγής παΤΕΡΑΣ τριών παιδιών ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ! για 2 χιλιόμετρα σκότωνε αθώους ανθρώπους και παρέσυρε πεζούς τη νύχτα της Εθνικής Εορτής της χώρας με 85 νεκρούς μέχρι στιγμής και εκατοντάδες σοβαρά τραυματίες.

Με ταχύτητα ο Mohamed παΤΕΡΑΣ 3 παιδιών, θέρισε κυριολεκτικά το συγκεντρωμένο πλήθος, στο πλέον πολυσύχναστο σημείο της τουριστικής Νίκαιας.

Η νταλίκα έπεσε εσκεμμένα και με μεγάλη ταχύτητα πάνω στα ανυποψίαστα θύματα, συνθλίβοντας αδιακρίτως οποιονδήποτε, ακόμη και γυναικόπαιδα, που έτυχε να βρίσκονται στην πορεία της.
 Η γιορτή μετατράπηκε σε ένα απέραντο σφαγείο. .

Να δοθεί άμεσα ένα τέλος στον τρόμο.
Το ISIS χαρακτήρισε το Παρίσι "πρωτεύουσα της πορνείας και της αμαρτίας" στην δήλωση ανάληψης της ευθύνης για τις επιθέσεις στο Παρίσι το περασμένο έτος.

Η ουσία είναι μια:
Απέτυχε η ενσωμάτωση. Απέτυχε η πολυφυλετική-θρησκευτική ενσωμάτωση στην Ευρώπη. 31χρονος Γαλλοτυνήσιος μουσουλμάνος με 3 παιδιά είναι ο νέος μακελάρης

 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------