Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Έλα ρε, έγινε τέτοιο πράγμα, από νεαρούς, ηλικίας από 15 μέχρι 21 ετών

Αποτέλεσμα εικόνας για επίθεσης επτά νεαρών κατά άστεγου στο μετρό του Βερολίνου Οι 6 από τη Συρία,
 ο 7ος, από τη Λιβύη
 
Αντιμέτωποι με μία νέα σοκαριστική αποκάλυψη είναι ο Γερμανικός λαός και όλοι η Ευρώπη στον απόηχο της επίθεσης επτά νεαρών που έβαλαν φωτιά σε  άστεγο  στο μετρό του Βερολίνου και οι οποίοι συνελήφθησαν από τις Αρχές.

Η πράξη προκάλεσε οργή και αποτροπιασμό σε ολόκληρη τη Γερμανία. Τη νύχτα των Χριστουγέννων ομάδα νεαρών έβαλε φωτιά σε έναν άστεγο, που κοιμόταν σε παγκάκι, στον υπόγειο σταθμό Σενλαϊνστράσε του μετρό στο Βερολίνου. Μόνο χάρη στην άμεση παρέμβαση περαστικών απεφεύχθη το χειρότερο.

Μετά από έρευνες δύο ημερών με τη βοήθεια οπτικού υλικού από τις βιντεοκάμερες του σταθμού και των αμαξοστοιχιών, εμφανίστηκαν σε διάφορα αστυνομικά τμήματα 6 από τους 7 υπόπτους, ενώ ο 7ος, είκοσι ενός χρονών, που φέρεται να είναι ο κύριος ύποπτος, συνελήφθη αργότερα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για την ομάδα που προσπάθησε να κάψει ζωντανό τον άστεγο. Η εισαγγελία διέταξε χθες βράδυ την προφυλάκισή τους.

Οι νεαροί, ηλικίας από 15 μέχρι 21 ετών, έχουν κάτι το κοινό. Έχουν έρθει στο Βερολίνο ως πρόσφυγες, οι 6 από τη Συρία, ο 7ος, ο φερόμενος ως κύριος ύποπτος, από τη Λιβύη. Η ακριβής διεύθυνση διαμονής τους δεν είναι σαφής, εικάζεται ότι μένουν σε διάφορα καταλύματα για πρόσφυγες.

Ορισμένοι φαίνεται να διαθέτουν κάποιας μορφής άδεια παραμονής, άλλοι βρίσκονται σε διαδικασία αίτησης ασύλου.

 Η εκπρόσωπος της αστυνομίας διαβεβαίωσε ότι όλοι εκτός ενός είναι ήδη γνωστοί στην αστυνομία για πρόκληση σωματικής βλάβης. Οι δύο ήρθαν στη Γερμανία το 2014 και οι υπόλοιποι πέντε, το 2015 και το 2016.

Μετά την πράξη τους η αστυνομία πήρε εισαγγελική άδεια και έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και ένα βίντεο, όπου τα πρόσωπά τους φαίνονταν πολύ καθαρά.

Στις δύο τα ξημερώματα της επίμαχης ημέρας, οι νεαροί προσπάθησαν να διαφύγουν με το μετρό. Το βίντεο έχει καταγράψει τον έναν από αυτούς να χειρονομεί και να δείχνει ικανοποίηση.

Αποτέλεσμα εικόνας για επίθεσης επτά νεαρών κατά άστεγου στο μετρό του Βερολίνου

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------