Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Με ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ τη χρήση της λέξης «λαθρομετανάστης»...

Αφου εκαναν την χωρα ξέφραγο αμπελι, ειπαν να λυσουν το προβλημα της λαθρομεταναστευσης με  εισαγγελική εγκύκλιο που να απαγορευουν στους μαθητες  των σχολείων να χρησιμοποιουν την λεξη λαθρομεταναστης! 

Έτσι νομιζουν οτι θα λυσουν τα προβληματα!  με νεολογισμους και γλωσσικά" βαφτισια".



Έγγραφο της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Πειραιά προς του Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, αποδίδει ως ..»μη ορθή χρήση του όρου λαθρομετανάστης» και προτείνει εναλλακτικούς όρους.
Το έγγραφο της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Πειραιά, σύμφωνα με την εφημερίδα «Κοινωνική» απευθύνεται στους Διευθυντές της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά με κοινοποίηση και προς τον Αρχισυντάκτη της εφημερίδας, για λόγους που δε διευκρινίζονται.

Σύμφωνα με την απόφαση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Πειραιά Αθηνάς Προκοπίδου, προηγήθηκε αλληλογραφία του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, «αναφορικά με τη μη δόκιμη χρήση του όρου «λαθρομετανάστης»»,και προτείνεται η χρήση όρων ««παράτυπα εισερχόμενος στη χώρα» ή «πρόσφυγας» ή «μετανάστης» ή «οικονομικός μετανάστης» ή «αιτών άσυλο», προκειμένου, αφενός να αποτραπεί η χρήση μειωτικών για την προσωπικότητα των ανθρώπων χαρακτηρισμών και λέξεων και αφετέρου να αποφευχθούν φαινόμενα ξενοφοβίας και ρατσισμού», διευκρινίζει το σχετικο έγγραφο.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------